Burtiski pēc dažām sekundēm bērns bija jāatvieno no aparāta. Vecāki noliecās atvadīties, te pēkšņi palātā ietraucās ārsts!

Frančeska un Lī Mūrs-Villiams jau vairākus gadus ir laimīgi apprecējušies. Pārim ir divi mīļi bērni: Bobijs un Bella. Bet tad neviens vēl nenojauta, kāda dzīves drāma notiks drīz ar viņu mazo meitu.

Bella vienmēr ir bijusi saules stariņš ģimenē. Viņu ieskauj vecāku un brāļa mīlestība, viņa nepārstāja viņus iepriecināt. Vismaz pirmajos 18 mēnešos.

Ģimenes brīvdienu laikā meitene pēkšņi saslima, sāka zaudēt matus. Vecāki nespēja saprast, kas pēkšņi notika ar viņu mazo dārgumu. Tūlīt pēc atvaļinājuma Frančeska un Lī tika nogādāja bērnu kādā no labākajām Londonas Slim**cām, kur pieredzējušiem ārstiem bija jāpaziņo briesmīgas ziņas Bellas vecākiem.

Pēc MRI veikšanas ārsti atklāja, ka Bellai bija smadzeņu patoloģijas. Neko labu tas nevarēja nozīmēt. Meitenes stāvoklis turpināja pasliktināties, sasniedzot kritisku stadiju: lai glābtu Bellas dzīvi, viņai bija jābūt piesaistītai piedzīvības uzturēšanas ierīcēm.

Saskaņā ar medicīniskajām analīzēm, bērns cieta no B12 vitamīna deficīta. Viņas ķermenis nespēja ražot fermentus, kas vajadzīgi, lai viņas ķermeņa šūnas augtu veselīgi.

Retā slimība, no kuras cieta Bella, vidēji ietekmē tikai vienu bērnu no 60 000. Tieši tāpēc to ir gandrīz neiespējami izārstēt. Ārsti deva vecākiem skaidru priekšstatu – viņu meita neizdzīvos.

Frančeska un Lī vienprātīgi beidzot nolēma atvienot savas mīļotās meitas ierīces, lai viņa nepavadītu savu atlikušo mūžu sāpēs un mokās.

Lasi vēl: Palūkojies uz kaķa asti, pēc tās var noteikt, ka kaķis jūs slepenībā ienīst

Šajā dienā visa ģimene un tuvie draugi sapulcējās Slim**cā, lai atvadītos no Bellas. Asarās vecāki noskūpstīja savu mazuli, gatavojoties mūžīgi ļaut viņai doties uz citu pasauli. Šai fotogrāfijai bija jākļūst pēdējai atmiņai par viņu mazo meitu.

“Es turēju viņas rokas, zinot, ka viņa gatavojas izdvest savu pēdējo elpu,” saka Lī. –“Es jutu, cik vāja viņa ir. Bet pēkšņi viņa ar tādu pašu spēku satvēra manu pirkstu. ” Bellas ķermeņa temperatūra pēkšņi sāk pieaugt, viņa atkal kļuvusi rozā, pamodās un sāka kliegt … Iekārtas sāka izdot signālus, ārsts iebrāzās palātā.

Ikviens domāja, ka mazā meitene mirs, bet viņas rādījumi pēkšņi normalizējās, kas bija milzīgs pārsteigums visam Slim**cas personālam.

Dažas nedēļas pēc intensīva zāļu kursa Bellai beidzot izdevās atgriezties mājās. Dzīvai un veselīgai.

Pēc pieciem mēnešiem Bella izskatījās pavisam citādi. Tagad mazulīte priecīgi smaidīja, darbojās un spēlē ar saviem draugiem, un viņas mati ir atauguši. Lī un Frančeska sauc viņu meitu par Ziemassvētku brīnumu, jo neviens pirms sešiem mēnešiem nevarēja iedomāties, ka Bella izdzīvos.

Katrs no mums mūsu sirds dziļumos vēlētos redzēt, ka visi slimie bērni pēkšņi atgūstas tādā pašā brīnumainā veidā. Ja tavā sirdī ir šāda vēlēšanās, dalīties ar šo stāstu ar saviem draugiem!

Avots:

sladkoe

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru