Cik garš ir tavs augums? Pārsteidzoši, bet atbilde daudz vairāk pastāsta par tavu personību, nekā būsi domājis…

Par cilvēku var daudz pateikt, vien palūkojoties uz viņa rokām, augumu vai ielūkojoties acīs. Uzzini, kādas rakstura īpašības piemīt cilvēkiem ar dažādiem augumiem.

Līdz 140 cm

Tu esi dāsns cilvēks, kurš vienmēr tiecās kļūt labāks. Tu esi uzlicis latiņu sev labi augstu un tev ir daudz ambīciju. Daudzi uzskata, ka ar tevi nav viegli sadzīvot, tomēr patiesībā tev pašam ar sevi nemaz tik viegli neklājas. Tu daudz laika velti darbam, tomēr tu to nedari egoisma dēļ. Tu strādā tik daudz, lai padarītu pasauli labāku. Kādam taču tas ir jādara, vai ne? Ja tu mīli, tad dari to aizrautīgi un pašaizliedzīgi. Dažkārt cilvēki pienācīgi nenovērtē to, ko tu viņu labā dari.

141-150 cm

Tu mīli sapņot un patīkamākais ir tas, ka lielākā daļa tavu sapņu arī patiesi realizējas dzīvē. Tev patīk laiku pavadīt vienatnē – kaļot nākotnes plānus un apdomājot rīcību. Tu esi intraverts cilvēks, lielas cilvēku kompānijas un drūzma tev it nemaz neiet pie sirds. Tev izdodas viegli atrast kopīgu valodu ar cilvēkiem, kuri ir tev līdzīgi. Tu ne pret ko neattiecies vieglprātīgi un visu dari rūpīgi. Tu nekad nesekosi citu viedoklim un pirms pieņem lēmumus, vienmēr vērtē notikumu no morālā aspekta.

Lai lasītu raksta turpinājumu, spied “Tālāk”

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru