Cilvēki dusmīgi! Ja Tu nevēlies saņemt sodu, tad ienākuma nodokļa parāds valstij jāsamaksā līdz 17. Jūnijam

Jau pagājis labs laiciņš, kopš cilvēki atguvuši vai tieši pretēji – nav atguvuši savu naudu un tā jāātmaksā valstij, diemžēl liela daļa ir apgalvo, ka tiešām smagi un cītīgi strādājuši, kā arī maksājuši visus nodokļus pēc labākās sirdsapziņas, bet pienācis tas brīdis, kad nākas maksāt vēl? Jezga aizgājusi tik tālu, ka tam visam seko arī turpinājums!

Iedzīvotāju ienākumu nodokļa likums precīzi paredz, ka nododkļa parāda samaksa ir 15 dienas, pēc deklerācijas iesniegšanas termiņa, kas ir 1. Jūnijs. Tas paredz to, ka līdz 2019. gada 17. Jūnijam visiem cilvēkiem, kam ir izveidojusies nodokļu parāds, būs tas jāatmaksā, pretējā gadījumā varat minēt paši, kas notiks tālāk.

Liela daļa noteikti domā par to, kas tad sekos pēc šī datuma, ja netiks samaksāts parāds valstij. Sekos sods, taču kā tas īsti izpaudīsies? Šo visu varam ļoti vienkārši salīdzināt ar to, ja netiek samaksāts kredīts laikā. Ja nokavēsi dienu līdz kurai jāsamaksā, tālāk sekos soda procenti, šajā gadījumā būs tieši tāpat.

Diemžēl ir kāds mīnuss! Ja tev nodokļu parāds būs līdz 639. Eiro, tad šo naudas summu vajadzēs maksāt vienā maksājumā un diemžēl nevarēs dalīt, lai būtu vieglāk atmaksājams.

Diemžēl šeit runa iet par ļoti daudziem cilvēkiem, kas valstij palikuši parādā lielas naudas summas un ne visi spēj savilkt kopā galus, ko tad darīt šādiem cilvēkiem?

Avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru