Cilvēkiem ar vājiem nerviem labāk neskatīties, kas notiek rūpnīcās, kur cāļi tiek sagatavoti tālākai audzēšanai. Fuj, cāļa gaļu es vairs neēdīšu!

Bieži ir dzirdēts par dažādām gaļas rūpnīcām, kurās pret dzīvniekiem nav tā labākā attieksme. Lielākajai daļai cilvēku, redzot to, kas tur notiek, ietu šermuļi pāri kauliem un, iespējams, arī birtu asaras. Protams, ne visur pret dzīvniekiem izturas slikti, bet, pērkot gaļu veikalā, mēs nekad nezinām, kā ir noMir*s un audzis dzīvnieks, ko ēdam.

Ļoti daudz cilvēkiem garšo cāļa gaļa, tomēr, kāda ir samaksa par to, lai mēs pie tās varētu tikt? Pret viņiem rūpnīcās neizturas pat tā, it kā viņi būtu dzīvas būtnes.

Lasi vēl: Šodien, 7. augustā — gaidāms mēness aptumsums. Lūk, ko nedrīkst šajā dienā darīt! Izvairies no sēšanās pie auto stūres, jo…

Iespējams, ka dažiem šīs bildes un stāsts liksies pārāk smags, tādēļ ieteicams cilvēkiem ar vājiem nerviem labāk neskatīties, kas notiek rūpnīcās, kur cāļi tiek sagatavoti tālākai audzēšanai.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Vecs onānists</cite>

    pilniigi pajaat…taapat vini visi nonaaks uz galda un mees vinus apeediisim…ko tur paardziivot, taada ir putnu un dziivnieku dziive…ko var par to tik daudz cepties….taa tam ir jaabuut

Pievienot komentāru