Dāmas, nedariet šīs lietas viņa acu priekšā, jo jūs tādā veidā tikai zaudējat pievilcību viņa acīs!

Vīrieši nevar ciest izlutinātas sievietes

“Attieksme un nostāja, ka vīrietis ir bankomāts. “Man bija bagāts tētis, kurš mani izlutināja, un man ir tāds dzīvesveids, pie kura esmu pieradusi. Tu nevari vai nemaksāsi par mani šoreiz? Labi, atradīšu kādu, kurš to izdarīs.””

Konstanta citu cilvēku aizvainošana un aprunāšana

“Vajadzība citus cilvēkus nemitīgi aizvainot. Nevaru izturēt, ja kādam ir vēlme citos vienmēr saskatīt to sliktāko un vienmēr par to paziņot tiem, kuri atrodas viņam apkārt.”

Viegli nokaitināma sieviete

“Manai draudzenei ir šāda problēma, un man ir bijis ļoti jāsaturas, lai nezaudētu pacietību. Viņa panes stresu kā mazs bērns. Maza neizdošanās viņu vienā sekundē var novest līdz stāvoklim, kurā viņa ir spējīga fokusēties vairs tikai uz problēmu.

Tik daudz reižu esmu viņai vēlējies pateikt, lai viņa vienkārši nomierinās un uzvedas kā pieaugušais, bet tas novestu līdz citam strīdam, tādēļ es labāk klusēju. Bet, ja nopietni – man dažkārt liekas, ka man ir jātiek galā ar pārāk emocionālu bērnu.”

Nespēja saprast citu cilvēku nostāju

“Nespēja paraudzīties no cita cilvēka perspektīvas. Ka viņa nespēj iztēloties sevi cita cilvēka vietā un saprast, ka šis cilvēks varētu justies citādāk nekā viņa.”

Ja tu neesi pārliecināta par sevi, vīrietim būs grūti būt pārliecinātam par tevi

“Nedrošība – jo tas izpaužas visos dzīves aspektos. Greizsirdība, kontrolējoša personība, pastiprināta emocionalitāte. Ja kādam esmu vajadzīgs, lai viņš justos labāk par sevi, viņam ir vajadzīga terapija nevis es.”

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru