Darbu uzsāk “Eņģeļi pār Latviju” zvanu centrs, aicinot saziedot 264 067 eiro

No šodienas, 17. decembra, darbu uzsāk gada sirsnīgākās akcijas “Eņģeļi pār Latviju” zvanu centrs, kas būs aktīvs katru dienu no plkst. 18.00 līdz 21.30, aicinot kopā saziedot 264 067 eiro 137 bērnu ārstniecībai.

No 17. decembra līdz pat 23. decembrim akcijas “Eņģeļi pār Latviju” ietvaros, būs aktīvs zvanu centrs, kura laikā iedzīvotājiem būs iespēja sazvanīt un aprunāties ar iemīļotām personībām, aicinot dāvināt citiem to, kas ir patiesi svarīgs – veselību un iespēju dzīvot pilnvērtīgi.

Kopējā summa, kas nepieciešama, lai nodrošinātu pilnvērtīgu ārstniecību 137 bērniem, ir 264 067 eiro. Lai palīdzētu bērniem, ikviens iedzīvotājs ir aicināts veikt ziedojumu, zvanot uz zvanu centru, kur būs iespēja aprunāties ar sabiedrībā iemīļotām un atpazīstamām personībām. Jau šovakar uz zvaniem atbildēs prezidenta kundze Iveta Vējone, Bērnu Slim**cas fonda vadītāja Liena Dambiņa, akcijas svinīgā Ziemassvētku koncerta vadītāji Kristīne Garklāva un Kristaps Rasisms, kā arī aktieris Andris Bulis. Pieslēgumi kanālā LNT būs vērojami plkst. 17.58 un 21.10, tāpat arī kanālā TV3 raidījuma Bez Tabu ietvaros.

Nedēļas garumā ziedotājus zvanu centrā ziedotājus sirsnīgi uzklausīs Varis Vētra, Ieva Bondare, Daumans Dreiškens, Jānis Purviņš, Elita Patmalniece, Adriana Miglāne, Nauris Brikmanis, Ilze Dobele, Aija Auškāpa, Madars Apse, Agnese Rakovska un daudzas citas pašmāju slavenības.

23. decembra vakarā Lielajā Ģildē norisināsies akcijas “Eņģeļi pār Latviju” īpašais Ziemassvētku koncerts, kura laikā uz zvaniem atbildēs Pēteris Kļava, Baiba Broka, Ansis, Andrejs Ērglis, Markus Riva u.c.

Ziedot ir iespējams arī Bērnu Slim**cas fondā mājaslapā “bsf.lv“, ziedojumu kastītēs “Rimi” un “Supernetto” veikalos, ziedojot “MansRimi” naudas uzkrājumu kioskos vai mājas lapā “mansrimi.lv“, zvanot uz tālruni 90006486 (maksa par zvanu 1,42 eiro) vai arī iegādājoties akcijas preces “Rimi” un “Supernetto” veikalos līdz 31.decembrim.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru