Dāvanas, kuras jūsu bērni atcerēsies visu mūžu

Prast novērtēt. Iemāciet bērnam novērtēt to, kas viņam ir, bet lai tas vienmēr censtos sasniegt ko vairāk.

Interese iepazīt pasauli piemīt katram bērnam. Sargājiet to! Centieties to neapspiest ar: “Nelien tur, netraucē, pietiek runāt, cik var jautāt? ”

Prasme pieņemt lēmumus. Māciet tiem patstāvību, palīdziet pieņemt sekas viņu rīcībai, radiet īstas drosmes un izlēmības piemēru.

Rāmji. Bērniem patiesībā ir ļoti grūti dzīvot vissatļautībā, neizjūtot nekādas robežas. Viņiem ir nepieciešami rāmji, kas strukturētu viņu pasauli. Tikai neaizraujaties ar aizliegumiem, citādāk tas vainagosies ar nepaklausību.

Brīvība. Iegaumējiet, ka aizliegumiem jābūt maksimāli maz. Dodiet bērnam iespēju izvēlēties, pašam pieņemt lēmumu, rīkoties un mācīties no paša kļūdām.

Bērniem ir ļoti svarīgi just vecāku atbalstu viņu darbībām. Tas stimulē viņu pašpārliecinātību.

Iespēja būt radošiem. Ļaujiet bērnam būt radošam tik daudz, cik vien iespējams. Palīdziet izveidot radošu vidi, radiet attiecīgo atmosfēru. Aizraujieties paši un darbojieties līdz ar bērnu. Tā ir ļoti svarīga prasme šajā Interneta ērā, kas palīdz saredzēt labo ikvienā, priecāties par dzīvi, atrast izeju no nestandarta situācijām.

Dāsnums. Parādiet ar personīgu piemēru, kas ir dāsnums, kā dalīties, un iemāciet sajust baudu no paša dāsnuma.

Dvēseliskums. Attīstiet bērnā dvēseles izjūtu. Ļoti jauki, ja viņi iemācīsies rīkoties, vadoties ne tikai pēc sava ķermeņa, bet arī pēc dvēseles vajadzībām.

Taisnība. Esiet godīgi pret bērniem. Tādā veidā arī viņi iemācīsies godīgumu. Vēl vairāk, demonstrējot godīgumu, jūs radīsiet iespaidu, ka jums var uzticēties, ka bērns kopā ar jums ir drošībā.

Cerība. Cerība palīdzēs pašos grūtākajos dzīves mirkļos, atbalstīs un dos spēku.

Mīlestība pret zināšanām. Mīlestībai pret zināšanām un labai atzīmei skolā nav nekā kopēja. Iedrošiniet bērnu izzināt pasauli, aizrauties, iemāciet gūt baudu no pasaules izzināšanas.

Optimisms. Tas ir tas, kas palīdz gūt panākumus un darīt šo pasauli labāku.

Sēdēšana klēpī. Bērnam šī ir pati ērtākā vieta pasaulē.

Ticība ģimenei un attiecībām. Būt uzticīgam savai otrai pusītei – tas ir mūsu prāta, sirds un dvēseles rīcība. Bērni to spēj ļoti labi sajust.

avots: nastroenie.plus

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru