Dāvanas, kuras mums sūta mirušo tuvinieku dvēseles, bet mēs tās pat neievērojam…

Ir vairāki veidi, kā viņsaules dvēselēm iespējams kontaktēties ar mūsu pasauli. Ļoti bieži mirušo cilvēku dvēseles izmanto šos veidus, lai ar mums kontaktētos.

Lasi vēl:Es nemaz nebiju iedomājusies to darīt ar gludekli! Visi mani draugi un radi ir izbrīnā!

Vai mirušais tuvinieks no debesīm ir spējīgs sūtīt mums dāvanas? Jūs noteikti laiku pa laikam sastopaties ar ko tādu, kas atgādina jums par jūsu mirušajiem tuviniekiem. Tā nav tikai parasta sakritība.
Ir vairāki saiknes kanāli, caur kuriem aizsaules dvēseles spējīgas kontaktēties ar mūsu pasauli. Ļoti bieži mirušo cilvēku dvēseles izmanto šos kanālus, lai ar mums kontaktētos.

Lūk, kādi mēdz būt šie signāli:

Vārdi
Izkārtnes, plakāti, reklāmas vai ceļa zīmes var negaidīti izveidot ar jums dialogu. Ieraugot kādu vārdu vai vārdu savienojumu, jūs nekavējoties atminaties noteiktu aizgājušo cilvēku. Šīs zīmes jums sniedz šī cilvēka dvēsele, lai palīdzētu jums virzīties pareizajā virzienā. Jūsu radinieks vēlas par jums parūpēties un palīdzēt. Ja kaut kas tāds notika brīdī, kad braucāt un ieraudzījāt zīmi, dodieties tās virzienā, lai palūkotu, ko tā jums sagatavojusi. Ja tas bija veikals, tad ieejiet tajā, utt. Proti, ir noteikti jāseko šīm norādēm.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru