Diemžēl ir ļoti skumjas ziņas! Mūžībā ir aizgājusi viena no izcilākajām Latvijas Televīzijas leģendām

Aizvien biežāk varam dzirdēt par dažādu populāru un leģendāru cilvēku aiziešanu no šīs pasaules, jo laiks jau nestāv uz vietas, bet gan kustas uz priekšu ar lielu ātrumu un neviens pret to nespēj pretoties. Diemžēl, šoreiz aizsaulē ir devusies viena no izcilākajām Latvijas Televīzijas leģendām un tas ir ļoti skumji.

Latvijas Televīzija sociālajos portālos ir informējusi ar skumīgu vēsti par to, ka ļoti populārā un daudziem zināmā Asja, kura piedzima 1929. gada 9. februārī, nu ir devusies prom no šīs pasaules un tas viss noticis 2. aprīlī. Ajai Strēlei bija cienījams gadu skaits,  viņai bija 90 gadi! Taču tas nav pat pielīdzināms tam, ko viņa bija paveikusi Latvijas Televīzijā!

Viņa dzīvoja Latvijas sirdī – Rīgā un strādāja viņas iecienītajā Latvijas Televīzijā, par savu skaisto profesiju viņa paspēja sarakstīt pat grāmatu. Lielākā daļa cilvēku viņu pazina kā aktieri, mākslinieci pat politiķi, viņai ļoti izcili veicās ar cilvēku grimēšanas mākslu.

Tāpat zināms, ka Asja kopš 1952. gada bija pat radošajā Teātra darbinieku savienības organizācijā. Viņa ir saņēmusi  Triju Zvaigžņu ordeņa Zelta godazīmi 2000. gadā un 2005. gadā viņa ir saņēmusi ļoti nozīmīgu balvu, par sava mūža ieguldījumu Televīzijā.

Ticiet vai nē, bet viņa Televīzijā nostrādāja 55 gadus un kopš pašas pirmās dienas viņai bija iedota iesauka Āķis, kura visiem bija plaši pazīstama, kā viena no labākajām grimētājām! Lai vieglas smiltis šai burvīgajai sievietei!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru