Dilstošs Mēness 2018. gada septembrī; ar ko tas var beigties?

Dilstošā Mēness fāze ir Mēness cikla mierīgākais laiks, šajā laikā ir viegli paredzēt visas iespējamās pārmaiņas. Šis laiks parasti ir visai stabils un nesagādā pārsteigumus.  Astrologi sastādījuši visai precīzas rekomendācijas, kā pareizi pavadīt šo laiku.

Dilstoša fāze ir atpūtas laiks, kad dzīves temps kļūst lēnāks. Lai arī septembrī atsākas mācības un arī darba grafiki kļūst saspringtāki, astrologi iesaka atvēlēt vairāk laika atpūtai un uzturēties mierīgākā vidē. Mēneša pēdējo 5 dienu laikā cilvēka dabiskā aizsardzība pret negatīvo enerģiju var samazināties, tāpēc šajās dienās jābūt īpaši piesardzīgam.

Darba un finanšu lietas dilstošā Mēness laikā

Šajā laikā nevajadzētu lieki riskēt un uzņemties vairāk nekā spējat paveikt. Nosvērtība un piesardzība ļaus veiksmīgi pārdzīvot šo laiku un pat palīdzēs darba gaitās. 27. un 29. septembrī pēc iespējas jācenšas pievērsties jau pazīstamiem un monotoniem darbiem. Šis laiks būs veiksmīgs pirkumiem, kā arī pilnīgi droši varēs atlikt darbus līdz vēlākam laikam.

Personīgā dzīve dilstoša Mēness laikā

26.septembrī vajadzētu ierobežot jebkādu saskarsmi un atteikties no svarīgām tikšanām. Vislabāk būtu pavadītšo dienu vientulībā. Šajā dienā ievērojami vājināsies enerģētiskā aizsardzība, un jūs tiksiet pakļauti citu cilvēku auru negatīvai ietekmei. Šajā laikā Mēness atradīsies Auna zīmē, cilvēki izjutīs neizskaidrojamu negatīvo emociju pieplūdumu un atcerēsies vecos pāridarījumus.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru