“DPD Latvija” piedāvā nosūtīt mantas uz Summer Sound bez maksas

“DPD Latvija” pirmo reizi festivāla Summer Sound apmeklētāju ērtībām piedāvā iespēju nepieciešamās lietas bez maksas nosūtīt gan uz pasākuma norises vietu Liepājā, gan atpakaļ. Bezmaksas sūtījumus uz festivālu dalībnieki varēs noformēt elektroniski un nodot sev izdevīgākajā DPD Pickup punktā visā Latvijā.

Lai došanās uz Summer Sound būtu ērtāka un patīkamāka, neraizējoties par daudzo personīgo mantu transportēšanu, “DPD Latvija” festivāla apmeklētājam šogad pirmo reizi piedāvā iespēju par brīvu nosūtīt nepieciešamās lietas uz pasākuma norises vietu un atpakaļ ar Pickup tīkla starpniecību. Tādējādi mantas, kuras ierasti aizņem daudz vietas un nav parocīgas, piemēram, telti, guļammaisu, apģērbu un citas, būs iespējams saņemt festivāla teritorijā, kā arī pēc pasākuma nosūtīt mājup.

Lai nosūtītu mantas uz Liepāju, trīs dienu garumā, laikā no 30. jūlija rīta līdz 1. augusta pusnaktij, bezmaksas sūtījumus būs iespējams noformēt vietnē http://summersound.dpd.lv/ un pakas sūtīšanai varēs nodot jebkurā DPD Pickup punktā. Pickup tīkls aptver vairāk nekā 150 vietas visā Latvijā – paku skapjus un Paku Bode punktus.

Sākotnēji sūtījums svarā līdz 20 kilogramiem droši jāiepako, ņemot vērā paku izmēra ierobežojumus izvēlētajā nosūtīšanas punktā. DPD paku skapī maksimālais sūtījuma izmērs ir 36 x 43 x 60 centimetri, savukārt Paku Bode punktos var nosūtīt priekšmetus garumā līdz vienam metram. Iepakošanai ieteicams izmantot stingras kartona kastes, kuras pasākuma laikā vēlams saglabāt, ja paredzēta pakas nosūtīšana arī atpakaļ. Tāpat ieteicams izvairīties no trauslu priekšmetu sūtīšanas, kas transportēšanas gaitā var saplīst vai deformēties. Tālāk vietnē http://summersound.dpd.lv/ ir jānoformē sūtījuma pavadlapa, kura pēc noformēšanas jāizdrukā un jāuzlīmē uz pakas. Visbeidzot paka līdz 1. augustam jānodod sev ērtākajā DPD Pickup punktā. Pickup punktu karte pieejama šeit: https://www.dpd.com/lv/sakums/pickup_tikls/pickup_punktu_karte

“Sūtījumu piegādes iet līdzi laikam un pastāvīgi pielāgojas cilvēku aktīvajam dzīvesveidam. Jau tagad ikviens var izvēlēties ērtāko vietu, kur saņemt savus sūtījumus ārpus mājām – birojā, lielveikalā, degvielas uzpildes stacijā un pat festivālā,” atzīmē “DPD Latvija” valdes priekšsēdētājs Jānis Grants. “Mēs, “DPD Latvija” komanda, zinām, cik svarīga ir pilnvērtīga atpūta, tāpēc vēlamies festivāla apmeklētājiem aiztaupīt rūpes par personīgo mantu loģistiku un aicinām tās uzticēt mums! Vēlam ikvienam lieliski pavadīt laiku Summer Sound!”

Festivāla norises vietā pakas iepriekš noteiktajā laikā varēs saņemt pie DPD kurjera, blakus biļešu kasei, VIP autostāvvietas tuvumā. Lai saņemtu sūtījumu, būs jāuzrāda personu apliecinošs dokuments un jāievada PIN kods, ko pakas sūtītājs saņems ar SMS ziņu telefonā, kad paka būs piegādāta Pickup punktā Liepājā. Mantu saņemšana piektdien, 3.augustā, notiks laikā no pl.15.00 līdz 22.00, savukārt nosūtīšana būs iespējama svētdien, 5.augustā, pl.10.00 – 14.00. Pavadlapu pakas nosūtīšanai mājup bez maksas, uz ērtāko DPD Pickup punktu, varēs noformēt un izdrukāt pie kurjera uz vietas.

“Festivāls ar saviem sadarbības partneriem rūpējas, lai tā apmeklētājiem nodrošinātu maksimāli iespējamo komfortu. Kā jau zināms – kārtīgam festivālniekam ir nepieciešama telts un guļammaiss, kuru nogādāšana uz pasākuma vietu un īpaši atpakaļ bieži vien sagādā zināmas neērtības. Mūsu risinājums šīs raizes kliedēs, jo Summer Sound ir komforta festivāls. Šogad pirmo reizi sadarbībā ar sūtījumu pārvadātāju “DPD Latvija” tiek piedāvāts unikāls un iepriekš nebijis serviss – nogādā savas festivāla mantas uz vai no Summer Sound Liepājā bez maksas!” uzsver Summer Sound direktors Uldis Pabērzis.

Par DPD Latvija

DPD Latvija ir viens no vadošajiem sūtījumu piegādātājiem, kas ik dienas darbojas vairāku desmitu tūkstošu klientu interesēs un ir daļa no DPD grupas. Kopējais DPD Latvija piegādāto paku apjoms 2017.gadā palielinājās par 11%, bet uzņēmuma apgrozījums kāpa par 22,9%, salīdzinot ar 2016.gadu. DPD Latvija piedāvā plašu pakalpojumu klāstu, kas ietver gan standarta sūtījumu piegādi Latvijā un Eiropā, gan papildu pakalpojumus, kas pielāgoti individuālām klientu prasībām. Vairāk informācijas par uzņēmumu: www.dpd.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru