Džekija Čana meita ir bezpajumtniece – aktiera 19 gadus vecais bērns dzīvo zem tilta; Lūk kāds tam ir iemesls

Džekija Čana meita ir bezpajumtniece: aktiera 19 gadus vecais bērns dzīvo zem tilta ar draudzeni savu homofobo vecāku dēļ, raksta britu laikraksts Daily Mail!

Džekija Čana atsvešinātais ārlaulības mīlas bērns dzīvo zem tilta kopā ar savu draudzeni Endiju Autumu.

Publiskā paziņojumā video formātā, kas pagājušajā nedēļā tika ievietots YouTube vietnē, 19 gadus vecā Eta Ng atzina, ka esot bezpajumtniece, turklāt ne ģimene, ne draugi nevēloties viņai palīdzēt.

Eta, kurai nekad nebija bijušas normālas attiecības ar viņas 64 gadus veco tēvu, Holivudas filmu zvaigzni Džekiju Čanu (viņa tirgus vērtība mērāma 395 miljonos ASV dolāru), šajā situācijā vaino savus homofobos vecākus, turklāt meitene apgalvo, ka dzīvojusi nemitīgās bailēs, ka viņa tikšot šķirta no savas draudzenes.

Lasot no lapas un runājot kamerā, Eta sāk savu sakāmo: “Sveiki, esmu Džekija Čana meita un šī ir mana draudzene Endija.”

“Mēs jau mēnesi esam bezpajumtnieces savu homofobo vecāku dēļ. Mēs esam gulējušas arī zem tilta, darījušas citas lietas.”

Lasi arī: Māte sociālajos tīklos sašutusi dalās, ka viņas meitai liegts pie Brīvības pieminekļa nolikt pienenes – kādi ir patiesie ierobežojumi?

Pēdējās ziņas vēstīja, ka Eta dzīvoja ar savu māti, bijušo skaistuma karalieni, Honkongā.

Taču, ņemot vērā bailes, kas saistītas ar meitenes homoseksuālajām attiecībām, viņa bija spiesta nonākt uz ielas, turklāt viņa nevar vērsties pie valsts pēc patvēruma meklēšanas, jo tad viņas var tikt izšķirtas.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru