Džekija Čana meita ir bezpajumtniece – aktiera 19 gadus vecais bērns dzīvo zem tilta; Lūk kāds tam ir iemesls

Endija stāsta: “Esmu lūgusi pēc palīdzības visiem saviem draugiem, visiem saviem ģimenes locekļiem – viņi visi tikai turpina mūs sūtīt uz valsts patvērumiem un līdzīga rakstura valsts iestādēm, jo viņi zina, ka tur mēs tiksim izšķirtas.”

Endija turpināja, paziņojot, ka draugi vairs pat neceļot viņai telefonu.

Turpinot sacīto, Eta piebilsts: “Es pat īsti vairs nesaprotu. Mēs esam gājušas uz policiju, uz Slim**cām, uz pārtikas bankām, uz patversmēm – viņiem visiem ir vienkārši nospļauties!”

“Divi cilvēki, kas dala patiesu mīlestību, vienkārši vēlas palikt kopā, bet apkārtējie to vien dara, kā savu kaut kādu aizspriedumu dēļ cenšas mūs izšķirt. Es nesaprotu to, jo es viņu mīlu.”

Video YouTube vietnē noskatījušies jau vairāk nekā 900 tūkstoši skatītāju.

“MailOnline” sazinājās ar Džekija Čana pārstāvjiem, lai iegūtu kādu komentāru šajā jautājumā.

Džekija Čana meita tiekas ar sociālo tīklu influenceri Endiju Autumu jau kopš 2017. gada rudens.

Eta pirms sešiem mēnešiem savā Instagram profilā ielika bildi ar ziņu, kas veltīta viņas nepilnajiem 30 tūkstošiem sekotāju: “Gadījumā, ja neviens nesaprata mājienu – esmu lesbiete.”

Pusaudzei nekad nebija bijušas normālas attiecības ar viņas tēvu Džekiju. Viņa bija dēkas rezultāts, kuru savija viņas mamma ar Džekiju 1999. gadā, kamēr viņš bija precējies ar savu tagadējo sievu Džounu Linu.

Džekijs Čans līdz pat 2004. gadam īsti nebija atzinis savu meitu Etu, līdz klajā neiznāca filma “80 dienās apkārt zemeslodei”.

Lasi arī: Māte sociālajos tīklos sašutusi dalās, ka viņas meitai liegts pie Brīvības pieminekļa nolikt pienenes – kādi ir patiesie ierobežojumi?

Viņš teica: “Es zinu, ka neesmu īsti atbalstījis savu meitu, bet, ņemot vērā to, ka viņas māte ir tāda, kāda viņa ir, es īsti nezinu, kā lai es pret meitu izturos.”

Džekijam ir arī viens dēls, Džeisijs Čans, kopā ar savu sievu Džounu, ar kuru viņi ir precējušies jau 35 gadus.

2015. gadā Eta paziņoja, ka viņa nav dusmīga uz savu tēvu, taču viņa viņu nevēlas redzēt, jo viņai viņš nemaz neesot vajadzīgs.

“Viņš ir mans bioloģiskais tēvs, taču viņš neatrodas manā dzīvē. Viņš manā dzīvē nekad neeksistēja. Es viņu nekad neuzskatīšu par savu tēvu.”

Viņa piebilda: “Es neesmu dusmīga uz savu tēvu. Man nekad nebija vēlme viņu redzēt. Kamēr vien man līdzās ir māte, tēvu man nevajag.”

2015. gadā tika paziņots, ka Etas māte ir nonākusi finansiālās grūtībās, pateicoties viņas vētrainajām attiecībām ar savu padsmitgadnieku meitu.

Eta un Elaina esot strīdējušās, sakarā ar pusaudzes guļamistabā atrastajiem sedatīvajiem līdzekļiem. Eta uzstāja, ka viņa nebija lietojusi šos medikamentus, taču Elaina pēcāk zaudēja savu darbu, jo cilvēkiem kļuva zināms skaļais strīds, kā rezultātā sieviete tika arestēta.

Preses konferencē, kuru rīkoja Elainas advokāte Mērija Džīna Reimere, tika paziņots, ka Džekijs Čans neesot sniedzis nekādu finansiālo atbalstu.

Reimere ziņoja: “Kopš 2015. gada incidenta Elaina ir bez darba, taču viņai tik un tā ir jāmaksā Etas skolas maksa, kas ir 3000 ASV dolāri mēnesī. Tāpat viņai ir jāsedz arī ikdienā nepieciešamie izdevumi.”

“Mēs esam centušies prasīt Džekijam Čanam finansiālo atbalstu, taču viņš atbildējis, ka nedošot mums ne centu.”

“Kopš dienas, kad piedzima Eta, Džekijs Čans nebija devis pat centu meitas audzināšanas atbalstam. Tādēļ mēs ceram, ka visi sniegs meitai un viņas mātei kaut nelielu cieņu šajā jautājumā.”

Tajā pašā gadā Džekijs Čans tika ierindots “Forbes” augstāk apmaksāto aktieru saraksta augšdaļā, ieņemot otro vietu, ar vidējo gada ienākumu daudzumu, kas mērāms 80 miljonos ASV dolāru.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru