Džūlija Vanga: apvārdojam gredzenu aizsardzībai, veiksmei un naudai!

Man dzimšanas dienā uzdāvināja gredzenu, es to apvārdoju. Tas patiešām strādā!

Lasi vēl: Dāmas, šis vienkaršais triks padarīs Jūsu vīrieti par seksa gigantu!
Ir konkrēti jāzina sava vēlēšanās, precīzāk, kāda tā ir. Ja tā ir tehnika, cik liela tā ir. Lai vēlēšanās piepildītos, par to ir nemitīgi jādomā. Ir jādodas gulēt un jāceļas ar šo vēlēšanos, lai tā patiešām piepildītos.

Es to darīju pirms pāris mēnešiem, viss izdevās kā nākas. Pirmā mēneša naudiņu ieliku aploksnē, taču tā man atrodas noslēptā vietā. Pēcāk es naudu atliku tāpat pēc rituāla, taču jau ar mērķi iegādāties noteikto lietu.
Dažās situācijās mums ir nepieciešama tūlītēja palīdzība, un šajā gadījumā jums palīdzēs sakāmvārdi. Ar to palīdzību apvārdojot gredzenu, jūs padarīsiet to par savu sargātāju, kā arī kļūsiet daudz laimīgāki un iegūsiet labu finansiālo stāvokli.
Sakāmvārdus izmantoja jau mūsu senči. Tos runāja nozīmīgos vai pat bīstamos momentos, kā arī tādēļ, lai pievilinātu dzīvei bagātību, veiksmi un mīlestību. Mūsdienu pasaulē šie sakāmvārdi nav zaudējuši savu nozīmi. Arī mūsdienās cilvēki tos skaita, kad nepieciešama kaut kāda veida palīdzība.

Lasi vēl: Šādi zagļi apzog bagāžas lidostās. Tev tas noteikti ir jāzina un brīdini savus mīļos!
Jau neskaitāmu gadsimtu garumā gredzens tiek uzskatīts par vienu no galvenajiem aksesuāriem. Tos nemitīgi nēsā gan vīrieši, gan sievietes, jo kustību laikā tie nerada lieku diskomfortu. Mūsu redakcija sagatavojusi jums pāris noderīgus sakāmvārdus, kas palīdzēs jums piesaistīt veiksmi, naudu un mīlestību.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru