Eiropas Komisija atklājusi cik patiesībā Latvija ir nabadzīga. Paziņojumā ir atklātas skarbas lietas!

Eiropas Komisija jau kārtējo reizi liek milzu kaunu saistībā ar Latvijas ilgstošajām un neatrisinātajām problēmām, pie tam Latvijas ir starp tām visām valstīm, kurai ir visstraujāk augošie ekonomikas rādītāji pēc Eiropas Savienības ekonomikas datiem. Diemžēl no šīs ekonomiskās situācijas uzlabošanās, labumu gūst tikai pati turīgākā Latvijas daļa. Tā ir secinājusi Eiropas Komisija.

Otra lieta ir tāda, ka Latvijā ir milzīgi augsts iedzīvotāju skaits, kas ir pakļauts nabadzības līmenim kā arī riskam un sociālai atstumtībai. Eiropas Komisija norādījusi pēdējos ziņojumus par Latviju, kas tikuši vākti pēdējo septiņu gadu laikā. Šo septiņu gadu laikā Latvija ir tikai mazliet

Izrādās, ka pēdējo septiņu gadu laikā Latvijā ir nedaudz uzlabojies labklājības rādītājs. Sociālo lietu un iekļautības ģenerāldirektorāra galvenā pārstāve  Mjuriela Gina norāda, ka visās minētajās jomās situācija uzlabosies, un tikai tad varēs runāt par kopējo ekonomikas izaugsmi.

Lasi arī: Ardievas skaidrai naudai? Valdība būtiski nolēmusi ierobežot norēķinus ar skaidro naudu – Cilvēki dusmīgi!

Šķir otru lapu, lai uzzinātu kādi ir Latvijas lielākie mīnusi

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Juris</cite>

    Ministru prezidents Kariņs svēti solīja, – pirms ievēlēšanas, ka cīnīsies ar nabadzību valstī, – atcels OIK ,atcels pensionāriem ienākuma nodokli no pensijām u.t.t. Ir jūtama mūsu politiķu klasiskā solīšana, – bet ,kā to panākt,kā pildīt solījumus nav padomāts. Latviešiem ir tāds teiciens : “Solīts makā nekrīt” Tas teiciens ir stipri vietā. Ar lielām cerībām turpinām dzīvot.

  • <cite class="fn">pbums</cite>

    Vai nav dīvaini ka Eiropas Savienība sāk kontrolēt cilvēkus vairāk kā padomju savienība?

  • <cite class="fn">inguna neminska</cite>

    Dereetu jau atslaabt lietot kaa pamatojumu taadus terminus kaa “visaugstaak augoshie ekonomiskie raadiitaaji” 😛 ….. –
    katram eziitim tok ir skaidrs, ka ir varianti : 1. “ZEMAAK” …va ne ! … AUGOSHIE – kur mieriigaa garaa viss veesaa mieraa visu laiku dreifee ( vai aktiivaak – manevree …) pa virsu – …. un ……. 2. 😛 > “AUGSTAAK” …. augoshie ( : DDD ), kur no bedres apakshas kaut kas pa briizham paiet uz augshu … tapee, ka ir kaut kaada kustiiba visapkaart, a uz leju ta nav vairaak, kur ….

Pievienot komentāru