Eksperiments: Cik izaicinoši var sauļoties Rīgas parkos? Meitenes pārbauda vai sauļoties var arī kailām krūtīm

“BezTabu” veic eksperimentu, lai noskaidrotu vai Rīgas parkos ir pieņemami sauļoties peldkostīmā, kā arī atkailinātam krūtīm.

Pirmā eksperimentā redzamā meitene tiek deleģēta sauļoties Grīziņkalna rajonā esošajā Ziedoņdārzā, kur viņai apkārtējie nekādu īpašu uzmanību nevelta.

Vēlāk viņa pārceļas uz parku starp Latvijas Universitāti un Nacionālo Operu, kur visai drīz viņai pienāk klāt kāds jauns vīrietis, kurš vēlas iepazīties, tomēr pārējie ļaudis nepievērš nekādu uzmanību.

Otrā eksperimenta dalībniece dodas uz Pārdaugavā esošo uzvaras parku, kur viņa grasās sauļoties kailām krūtīm. Saules staru ķeršanai par labu tiek atzīta vieta blakus gājēju celiņam. Kāds netālu sēdošs pāris šķiet visai vienaldzīgs par pikanto skatu, tomēr kāds garām ar velosipēdu braucošs vīrietis pat paspēj puskailo dāmu nofotografēt. Tikmēr uz soliņa sēdošas dāmas sačukstas un apsmej puskailo meiteni .

Pašvaldības Pol***ja gan skaidro, ka neatminas gadījumu, kad par sauļošanos kailām krūtīm būtu sastādīts kāds administratīvā pārkāpuma protokols, tomēr, ja kāds šajā sakarībā izsauktu policiju un par to sūdzētos, puskailajai dāmai nāktos piesegties.

Skaties eksperimenta video:

Avots: tvplay.skaties.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru