Elvis Merzļikins skaidro, ka viņš spēlē ar Vāciju atdevis parādu par pagājušo gadu

Latvijas hokeja izlases vārtusargs Elvis Merzļikins pēc lieliskās spēles ar Vāciju stāstīja, ka papildus motivācija spēlē bijusi sajūta, ka viņš ir parādā par pagājušo gadu, kur pasaules čempionātā Latvija ar Elvi vārtos zaudēja Vācijai.

 Kā ziņojām, Latvijas izlase šajā spēlē uzvarēja ar 3:1 (0:0, 1:0, 2:1). Pērn pasaules čempionātā Latvijas izlase tieši ar Merzļikinu vārtos Vācijai zaudēja un izstājās no turnīra.

“Jutos parādā par pagājušo gadu,” pēc spēles intervijā LTV7 izteicās Latvijas izlases vārtsargs. “Nebija viegli, darba bija daudz, bet forša spēle, man patika, ka rezultāts nebija liels. Spēlē jutos droši, komanda labi spēlēja, Freibergs mani izglāba, labi, ka arī mana draudzene “štanga” bija blakus. Visa komanda gribēja uzvarēt un tas izdevās!”

“Spēlēm atdodu pēdējos spēkus, šīs ir pēdējās spēles sezonā, tad došos kaut kur smiltiņās atpūsties,” ar smaidu atzina Elvis.

Lasi arī: Pārdomas par 9. maija pasākuma apmeklētību Uzvaras parkā; Kāda tad īsti ir patiesība

Par labāko spēlētāju Latvijas izlasē šajā mačā tika izvēlēts uzbrucējs Rodrigo Ābols, kuram rezultatīva piespēle pirmo, izcilo skaistu, vārtu guvumā. “Ronis (Ronalds Ķēniņš) nēsājās kā kaut ko sarijies, es ar acs kaktiņu redzēju un nolēmu, ka viņam tukšos vārtos būs vieglāk trāpīt nekā man cīņā ar vārtsargu,” par savu piespēli un šo spēles epizodi stāsta Ābols. “Elvis noķer, mēs kaut ko iemetam un viss ir kārtībā. Vācieši “nosēdās” un mēs pārņēmām iniciatīvu, beigās viņi sāka spēlēt aktīvāk, tāpēc šķita, ka ir bīstami. Zaudētie vārti lika sapurināties – ok, vēl 10 minūtes ir.”

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru