Es piedzemdēju bērnus no sava vīra tēva un vīrs neko nezināja, bet pēc pāris gadiem es samaksāju par saviem gājieniem

Mani sauc Oksana, es ar savu topošo vīru Igoru iepazinos poliklīnikā.

Lasi vēl: Aizsargāt augus no slimībām un kaitēkļiem bez “ķīmijas” – ir iespējams!

Es tur gāju savu praktiku, viņš bija mans kurators. Sākām satikties, bet pēc kāda laiciņa nolēmā apprecēties. Vīrs mani atveda iepazīties ar saviem vecākiem un es,var teikt, ka no pirmā acu skatiena iemīlējos sava vīra tēvā. Viņā iemīlēties bija , vienkārši, neiespējami. Gara auguma vīrietis, ar skaistu stāju. Viņš bija militārais ārsts.

Mēs apprecējāmies un pēc kāzām vīra māte palīdzēja man un vīram iekārtoties kopā militārajā Slim**cā. Vīrs ar darba jautājumiem bieži vien brauca komandējumos un tieši vienā no reizēm es palūdzu vīra tēvu atnākt pie mums uz mājām. Es uzklāju galdu, nopirku pudeli konjaka un sāku gaidīt. Viņš atnāca, visu to ieraudzīja un saprata manus nodomus, un pateica:

“Tu man iepatikiem no pirmās dienas, bet jaukt dēla ģimeni es nevēlos. Bet tākā viņš ļoti bieži brauks komandējumos un tu būsi viena, tad nu labāk jau es, nekā kāds cits. ”

Jūs, drošvien, domājat kā gan es varēju gulties vienā gultā praktiski ar savu tēvu, atbildēšu, ka varēju, jo es viņu ļoti mīlēju. Es piedzemdēju divus bērnus no sava vīra tēva, bet vīrs domāja, ka no viņa un viss mums bija pat ļoti labi, līdz kamēr negaidīti vīrs ieradās agrāk no sava komandējuma nekā tas bija paredzēts.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru