Es teju neko vairs neredzēju, līdz atradu un pamēģināju šo līdzekli. Tagad man vairs brilles pat nav vajadzīgas!

Pagatavošana:
No sākuma jums nepieciešams pagatavot alvejas sulu. Noņemiet augšējās, vidējās un apakšējās auga lapas, atstājot pāris lapas pašā auga augšējā daļā, bet pēdējās 3 – 4 lapiņas vispār neaiztieciet. Nomazgājiet lapas aukstā, taču iepriekš uzvārītā ūdenī, atbrīvojiet augu no asajām daļiņām, pēcāk smalki sagrieziet to. Sulu izspiediet caur divās kārtās salocītu marli.
Akadēmiķis Filatovs iesaka uzreiz sagriezt lapiņas, taču vislabāk tās tomēr atstāt 10 – 12 dienas ledusskapī uz šķīvīša. Šādā veidā alveja izveidos tā sauktos “biogēnos stimulatorus”, kas atmodina alvejas šūnu aktivitāti.
Pēc tam nomazgājiet lapas un turpiniet procedūru. No šīm lapām jūs varat pagatavot un iegūt alvejas sulu.

Lietošana:
Lietojiet pa vienai karotei maisījuma vismaz trīs reizes dienā, vēlams kā minimums 30 minūtes pirms ēdienreizes. Lietojiet šo maisījumu tik ilgi, līdz jūsu redze uzlabosies. Starp citu, šis dzēriens ir īsta vitamīnu bumba, tādēļ, neskaitot redzi, jūs uzlabosiet arī savu imunitāti.

Svarīgi zināt:
Ir svarīgi zināt, ka alveju ieteicams lietot tiem cilvēkiem, kam ir akūtas nieru slimības, problēmas ar kuņģi un zarnu traktu, grūtniecēm pēdējā trimestrī, tad, ja sievietei ir iekaisums reproduktīvajās zonās, tiem, kas cieš no sirds un As**svadu slimībām dekompensācijas fāzē, kā arī tuberkulozes un hemoroīdu gadījumā.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru