Gards pīrāgs pie tējas, kas pagatavojams vien 15 minūtēs – un tas ir kopā ar visu cepšanu!

Šis gardums iepatiksies visiem!
Šodien es pagatavoju neticamu gardumu, kas man prasīja vien 15 minūtes, turklāt tas ir kopā ar visu cepšanu.

Lasi vēl: Rokgrupa “Līvi” sadarbībai meklē muzicējošus bērnus un jauniešus

Sastāvdaļas:
3 olas
3 ēdamkarotes krējuma
100 g cukura
1/2 tējkarote cepamā pulvera
3 apelsīni
150 g miltu

Pagatavošana:
Es izmantoju 3 pilnībā attīrītus apelsīnus, lai no tiem paliek viens vienīgs mīkstums. Apelsīnus droši varat iemainīt pret jebkādiem citiem augļiem vai ogām, kurus esat iecienījuši. Sagrieziet tos nelielos gabaliņos, pārlieciet tos nelielā trauciņā, tad ķersimies klāt mīklas gatavošanai.
Bļodiņā sakuliet olas, pievienojiet klāt cukuru un vēlreiz visu rūpīgi sakuliet. Tad klāt jāliek krējums – atkal ar mikseri sakuliet. Miltiem klāt lieciet pus tējkaroti cepamā pulvera, kārtīgi pārmaisiet un lieciet to klāt olu maisījuma – visu rūpīgi atkal samaisiet.

Lasi vēl: Latvenergo: pēdējos 3 gados elektroenerģijas cena kritusies par 30%

Ņemiet formu, kurā cepsiet savu pīrāgu. Es cepšu silikona formā. Pašā apakšā lieciet apelsīna gabaliņus, bet pa virsu lejiet gatavo mīklu. Lieciet mīklu mikroviļņu krāsnī uz 10 minūtēm. Gatavo pīrāgu pārlieciet uz šķīvja, ja vēlaties, tad varat pa virsu to dekorēt ar kausētu šokolādi.
Un pīrāgs ir gatavs! Tas sanāk neticami gards, to var ļoti viegli un ātri pagatavot. Noteikti izmēģiniet arī jūs, jo šī recepte ir tā vērta. Lai jums labi garšo!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru