Grūtniece paziņo, ko viņai nācies pārdzīvot Vidzemes Slim**cā. Nekad mūžā turp vairs nedosies!

Grūti tam noticēt, tomēr arī mūsdienās grūtniecēm nākas saskarties ar ļoti nepatīkamām situācijām, lai gan drīz pasaulē ir jālaiž bērniņš un jāzina, ka visam jābūt kārtībā, tomēr pretī var saņemt arī pavisam, ko citu!

Sieviete atklāj par piedzīvo Vidzemes Slim**cā, viņa pašlaik ir sestajā grūtniecības mēnesī un vienu vakaru sajutusi ļoti spēcīgas sāpec vēderā un rīkojusies : “Kā ārste bija iepriekš teikusi, nolēmu aizbraukt un pārliecināties, ka ar mazo viss kārtībā. Ierados Slim**cā ap 23:00, uzņemšanas nodaļā māsiņas bija superjaukas, ko nevarētu teikt par dežūrējošo ārsti!

Lasi vēl : Kā tas varēja notikt? No tirdzniecības centra augšējās stāvvietas “nolido” BMW mašīna!

Ārste bija manāmi neapmierināta par “traucējumu”, un pretī nāca ar tik nejauku un neprofesionālu attieksmi, kur skaidri un gaiši lika noprast, ka savs darbs, un īpaši naktsmaiņas nav tuvas sirdij”

Pati sieviete izteikusies par to, lai konkrētā ārste pati nenonāktu tieši šādāpašā situācijā. Lieki atgādināt, ka pērnā gada decembrī nra.lv portāls ziņoja par dīvainu gadījumu, kad Daugavpils Slim**cas ārste atteicās hospitalizēt grūtnieci ar temperatūru un asiņošanu. Jūsuprāt tas ir pieņemami?

Avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru