Grūtniece paziņo par izciesto elli Slim**cā : “Kā Slim**cas ārsts var būt tik milzīgs necilvēks?”

Izrādās, ka arī grūtniecēm nākas piedzīvot ļoti nepatīkamus atgadījums un riebīgu attieksmi Slim**cā. Attieksme bijusi tik ļoti riebīga, ka sieviete  nolēmusi par notikušo ziņot.

Konkrētais atgadījums norisinājies Rēzeknes Slim**cā, kur sieviete saskārās ar ļoti neprofesionālu  rīcību no ārsta puses.

Nabaga sieviete ir bijusi šokēta un pilnīgā neizpratnē par notiekošo. Viņa grūtniecības laikā, iesākumā bija devusies uz Slim**cu, kas atrodas Rēzeknē, lai tikai pārbaudītu vai bērniņam vēderā viss ir kārtībā. Viņai esot bijušas aizdomas, ka varētu būt kādas problēmas.

Sievieti apskatīja Dr.Natālija Miščuka un pēc apskates vienkārši pateica, ka ir sācies spontānais aborts. Ārste prasījusi, kāpēc sieviete ātrāk nav devusies uz Slim**cu. Ārste esot teikusi  – ja juti, ka kaut kas nav kārtībā, tātad negribēji bērnu, ja reiz atbrauci tik ļoti novēloti?

Pēc tam atskanējuši vārdi : “Ātrāk celies! Ej  uz nodaļu!” Nabaga sieviete, kura sapratusi, ka zaudējusi bērnu, saņēmusi šādus apvainojumus un vēl pavēles formā bija jādara ārstes teiktais.

Konkrētā ārste un sievietes emocionālajām sekām (raudāšana un skumjas) palika tikai vēl dusmīgāka un sāka bļaut, ka tagad nevajagot pārdzīvot, pati vainīga. Sieviete vienkārši nav spējusi saprast, kā ārsts, kurš strādā ikdienā var atļauties, ko tādu darīt un runāt?

Pēc tam ārste pateica, ka veiks attīrīšanu un lai beidzot raudāt un lai pati nabaga māte uz jautājumiem atbildot cilvēcīgi. Atliek vien tikai pašiem izlemt, vai šeit saskatāma ārsta neprofesionalitāte vai mātei tiešām bija jāierodas uz pārbaudēm ātrāk?

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru