Hercogiene Megana Mārkla ir pamatīgi sadusmojusi karalieni Elizabeti! Kā tas beigsies?

Nav noslēpums, ka pavisam drīz Megana Mārkla kļūs par mammu un viņa vēlas sekot Holivas zvaigžņu piemēriem! Lai gan karaliene Elizabete ir stingi iebildusi, Megana Mārkla vēlas ar mazuli bildēties slavenajā žurnālā Vogue!

Lieta tāda, ka fotogrāfēšanās ar saviem mazuļiem žurnālam ir parasta lieta zināmāko cilvēku vidū. Pie tam zvaigznes, šīs pirmās fotogrāfijas cenšas pārdot par tiešām lielām naudas summām.

Lasi vēl : Svarīgas ziņas visiem autovadītājiem, nākuši klajā lieli jaunumi!

Pie tam Mārklai kā karaliskās ģimenes loceklei, pilnībā ir aizliegts slēgt dažāda tipa finanšu līgumus, tas ir pilnībā pret Karaliskās ģimenes uzskatiem un noteikumiem!

Ārvalstu mediji ziņo, ka Megana to nevēlas naudas dēļ, bet gan tāpēc, ka tas ir bijis viņas aktrises sapnis, ko tā arī nav piepildījusi, taču tagad var kļūt par realitāti.

Zināms tas, ka tas tiešām ir ieplānots un viss tikšot realizēts, kad abi ievāksies jaunajā mājā, kad Megana atgūsies pēc dzemdībām. Karaliene Elizabete kategoriski pret to iebilst un visu informāciju ir ieguvusi tikai no saviem palīgiem, nevis no paša pāra!

Tāpat viņa paziņoja, ja viņi vēlējušies pieņemt tādus lēmumus, viņiem ir vajadzīga Karalienes piekrišana! Atliek vien domāt, kas sekos tālāk?

Avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru