Iepazīstieties : Sieviete, kura dala savu vīrieti ar viņa vīru!

Domāju, ka nekļūdīšos, ja teikšu, ka ir grūti ielikt visas savas jūtas, emocijas attiecībās, bet iedomājieties, ja jums savas jūtas būtu jādala ar vēl vienu pretējā dzimuma pārstāvi.  Tādās attiecībās, visticamāk, bez greizsirdības neiztikt.

Agrāk vai vēlāk viens no šijās attiecībās iesaistītajiem attopas, ka ir vairāk emocionāli saistīts tikai ar vienu no attiecībās esošajiem. Tāds būtu ikdienas scenārijs, bet ir cilvēki, kas pierāda pretējo, ka šādas attiecības arī spēj pastāvēt.

Šis būs stāsts par Krisu, Metu un Keitu. Keita gan pievienojās šīm attiecībām pēdējā. Kriss un Mets ir precējušies, kopā pavadījuši 6 gadus, bet pēc tam nonāca pie secinājuma, ka kaut kas trūkst. Krisam gan bija Mets par to nedaudz jāpārliecina. “Sākumā Mets bija pilnīgi pret šo ideju, bet pēc laika mēs par to runājām, un viņš vairs nebija pret to tik auksts,” saka Kriss. “Mēs trīs sākām pavadīt vairāk un vairāk laika kopā, un pēc septiņiem vai astoņiem mēnešiem viņa pie mums pavadīja kādas piecas naktis nedēļā.” Šobrīd visi trīs dzīvo kopā, un guļ vienā gultā.

Keita un Kriss sevi sauc par biseksuāliem, bet ar Metu ir savādāk, viņš pats par to izsakās: “Esmu homofleksibls, tāpēc man patīk puiši, un vienlaikus es esmu atvērts, fleksibls attiecībās pret sievietēm, lai gan es dodu priekšroku vīriešiem.”

Keita gan apstiprina mūsu aizdomas, ka šad tad ir gūti sadalīt laiku starp abiem vīriešiem. Attiecību sākumā viņai pat nācies cīnīties ar greizsirdību, bet šobrīd pēc diviem kopā pavadītiem gadiem, attiecības ir uzlabojušās.

Lasi vēl : Šausmas! Indijā piedzima mazulis, kurš pārbiedēja visus ķirurgus!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru