Iespējams, ka šis ir pats precīzākais horoskops 2019. gadam

SVARI

2019. gadā Svari atklās daudz jauna – gan par sevi, gan apkārtējo pasauli. Ļauj savai izdomai vaļu un dalies savās idejās ar citiem, lai viņi saprot par ko tu sapņo! Esi piemērs apkārtējiem, iedrošini viņus un palīdzi kad vien vari! Neaizmirsti par mīļajiem – pavadi ar viņiem cik vien daudz laika vari!

SKORPIONS

Sākot jauno gadu, Skorpioniem ir nepieciešams beidzot aizmirst par pagātni un visu kas ir bijis. 2019. gadā beidzot būsi pietiekami apņēmīgs, lai sasniegtu savus mērķus, kurus iepriekš bijis atlicis. Tava mīlas dzīve uzlabosies, tikai atceries – no gadījuma sakariem nekas labs nevar veidoties. Laiks ievērot veselīgāku diētu un sportot– ja vēlies saglabāt veselību!

STRĒLNIEKS

2019. gads Strēlniekiem iezīmēsies ar spēku un entuziasmu. Beidzot saņemsi drosmi tikt galā ar lietām, kas tevi dzīvē neapmierina. Tava sociālā dzīve uzlabosies tāpat sagaidāma arī veiksme karjeras jomā. Iespējamas nelielas Vese***as problēmas – to varēsi viegli atrisināt, ja laicīgi dosies pie ārsta. Jaunajā gadā attiecību ziņā viss notiks kā vēlies, iespējams, pat labāk!

MEŽĀZIS

Mežāžiem 2019. gadā beidzot iestāsies miers un harmonija. Lai gan Mežāži ir ļoti praktiski, šajā gadā, notiks daudz jaunu inovāciju un negaidītu pārmaiņu. Mīlestība un romance būs svarīga 2019. gadā, šis ir labs laiks, kad sākt domāt par laulībām.

ŪDENSVĪRS

Šajā zīmē dzimušie cilvēki 2019. gadā uzplauks, piedzīvos iekšējo atdzimšanu. Šajā gadā sagaidāmas daudz pozitīvas iespējas ar lieliskiem rezultātiem. Lai kam tu arī pieķertos – profesionālajā vai privātajā jomā, būsi veiksmīgs. Būs jāstrādā vairāk, bet arī rezultāti būs labāki – īpaši finanšu jomā. Auglīgs gads gan tiešā, gan pārnestā nozīmē!

ZIVIS

2019. gadā Zivīm būs iespēja paskatīties uz dzīvi ar pozitīvu un mierīgu attieksmi, tā arī būs šī gada panākumu atslēga, gan privātajā, gan profesionālajā jomā. Kad runa ir par karjeru, sapņo droši, jo zvaigznes ir sastājušās tev veiksmīgā pozīcijā. Dodies pretī saviem mērķiem un centies visu laicīgi pabeigt. 2019. Gads būs viens no veiksmīgākajiem gadiem!

avots: esotericblog.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru