Informācija apstiprina, ka vecāki tiks sodīti, ja bērni dēļ lielā sniega netiks laisti uz skolu

Izglītības departamenta amatpersona ir apstiprinājusi, ka vecāki visā Apvienotajā Karalistē tiks sodīti par katru bērnu, kurš netiks laists uz skolu dēļ sniega. 

Lasi vēl: Policisti ienīst šo pavisam jauno triku, kuru izmanto autovadītāji ziemas laikā

Eduards Fin De Cloche piebilda, ka par katru bērnu vienreiz dienā būs jāmaksā 30 sterliņu mārciņas apmērā, pat ja skola ir slēgta drošības apsvērumu dēļ vai darbinieku trūkuma dēļ.

Visus līdzekļus, kas iegūti no naudas sodiem, izmanto dažādām skolas kampaņām.

Viņš teica: “Ja vecāki izvēlas atstāt savus bērnus mājās atpūsties tā vietā, lai laistu mācīties, likums skaidri parāda, ka tā ir sodāma rīcība ar naudas sodu. Tomēr mēs piekrītam, ka būs nedaudzi atbildību mīkstinoši apstākļi.”

Lasi vēl: Mamma nofotogrāfēja savu mazulīti, bet pēc 2 sekundēm viņai vajadzēja viņu nogalināt

Vīrietis uzskata, ka šādu programmu vajadzētu ieviest pilnīgi visās skolas, jo pretējā gadījumā bērni netiks laisti uz skolu un iekavēs mācības. Viņš piebilst, ka mūsdienās izglītībai ir ļoti liela nozīme un nedrīkst dēļ sniega atstāt bērnus mājās.

Eduards atklāti pastāsta, ka vecākiem ir jārūpējas par sava bērna izglītošanu un pie jebkādiem apstākļiem bērns jānogādā mācību iestādē un šoreiz ,ne sals, ne sniegs nebūs iemesls, lai to nedarītu.

Vecāki tiek aicināti ieklausīties viņa paziņojumā!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru