Internets ir sajūsmā par šī puiša izveidoto Toyota Corolla sludinājumu


Jā, lietotu mašīnu pārdot nav viegli…it īpaši bez labas humora izjūtas. Labi, ka šim puisim tās ir gana, droši vien tieši šī īpašība ļauj sludinājumam nonākt pietiekoši lielā apritē, lai auto kāds visai drīz iegādātos.
Automašīnas sludinājums:
“Tu vēlies uzticamu auto? Tu vēlies braucamrīku bez problēmām? Tu vēlies mašīnu, par kuru nekad nedzirdēsi komplimentus? Tad šis ir īstais auto tev!
1999. gada Toyota Corolla.
Pievērsīsimies komplektācijai.
Bluetooth: nav
Jumta lūka: nav
Lietie diski: nav
Parkošanās sensors: nav…bet mašīnai ir caurspīdīgs aizmugurējais logs un tev noteikti ir kakls, kuru pagriežot var redzēt aizmugurē notiekošo
Es jums pastāstīšu kādu stāstu. Kādu dienu Corolla sāka izdvest jocīgas skaņas. Man bija pie vienas vietas un es tās ignorēju. Vai zini, ko? Tās skaņas drīz pazuda. Stāsta beigas.

Tu varētu no šī vāģa izcelt motoru, nomest to no augstākā tilta, izzvejot to no upes, iebāzt atpakaļ mašīnā, iesmērēt degvielas tvertni ar Nutellu un mašīna vienalga darbotos!
Šī mašīna vēl pārdzīvos tevi un tavus bērnus.
Auto vēsture. Mašīna ir piedzīvojusi visu ko. Tajā ir ņēmušies dažādu orientāciju cilvēki. Šī mašīna tevi nenosodīs pat to, ko tu tajā dari, atšķirībā, piemēram no Volkswagena!
Interesanti fakti:
Mašīnas ārpuse ir pelēka un arī interjers ir pelēks. Lietotāja grāmatiņa rakstīts, ka eļļa ir izvēles iespēja.
Samierinies ar to, ka šī mašīna neuzvarēs skaistumkonkursos un to nespēsi arī tu. Nemelo pats sev un pārstāj melot sievai. Šī nav tā mašīna, kādu tu vēlies, bet tā ir mašīna, kādu tu esi pelnījis: Sasodītā 1999. gada Toyota Corolla.”

1999-toyota-corolla-creative-funny-advertisement-15


Avots: boredpanda.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru