Īstais vecums kad katrai zodiaka zīmei vajadzētu beidzot apprecēties

Nav viena pareizā un īsta vecuma, lai precētos. Mēs katrs, protams, velētos to darīt tikai vienu reizi dzīvē. Ir arī cilvēki, kuri kāzas neuzskata par kaut ko vajadzīgu vai nepieciešamu.

Kad runa ir par kāzām un precēšanos, tad liela nozīme ir vairākiem faktoriem – karjerai, nauda, pašām attiecībām, un, protams, vecumam.

Ja vērā ņem katras zodiaka zīmes īpašības, tad no tā iespējams gūt informāciju par to, kāds ir vispiemērotākais vecums kāzām.

AUNS
Viņam ir tendence rīkoties strauji, tāpēc nereti šīs zodiaka zīmes pārstāvji laulību ostā iestūrē visai agrā vecumā, ja salīdzina ar citiem. Tāpat viņiem ir tendence ātri apprecēties, pat tad, ja attiecības nav bijušas nemaz tik ilgstošas.

Lasi vēl: Drēgnajos rudens vakaros iesakam tev pagatavot banānu liķieri – silda, gan ķermeni, gan dvēseli!
VĒRSIS
Vērši, atšķirība no Auniem, lēmumus pieņem ar lielu apdomāšanos un ir bezgala pacietīgi, tāpēc apprecas salīdzinoši vēlu. Var gadīties, ka neapprecas vispār.

DVĪŅI

Dvīņi dievina attiecības, taču baidās no garlaicības. Izvēlas precēties vēlu, jo uztraucas, ka attiecības pēc kāzām varētu kļūt vienmuļas un neinteresantas.

VĒZIS

Vēži parasti ir sajūsmā par šo ideju vien, tāpēc par kāzām sāk domāt visai agri. Dažus no precēšanās attur pārāk ciešās attiecības pašam ar saviem vecākiem, tāpēc, lai nezaudētu kontaktu ar viņiem, visu precēšanās procesu paildzina.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru