Izlasiet šo un jūs vairs negribēsiet nemūžam krāpt savu partneri, ja arī tas jau ir kādreiz darīts

Krāpšana – tā nav mīlestība pret citu cilvēku

Iedomājieties dzīvi kopā ar šo cilvēku, vai viss būs tik ideāli?

Jūs dzīvosiet melos

Jūs savas attiecības jau no sākuma būsiet būvējuši uz meliem un liekulību. Vai domājiet, ka tālāk tas viss mainīsies? Iespējams jums tas bija tikai mirkļa vājums, bet tādēļ nav jāvelta visa sava dzīve tam cilvēkam, kurš nav jums piemērots.

Jums ir liela iespēja iegūt kādu infekciju

Jo vairāk mums ir seksa partneru, jo lielāks risks ir iegūt kādu infekciju. Vai domājiet, ka šāds cilvēks nevar paspert vēl sānsoļus arī uz citu cilvēku pusi? Sargājiet savu veselību!

Jūs nožēlosiet, kad jūsu partneris šo uzzinās

Būt pieķertam krāpšanā – nav patīkama pieredze, kas atmiņā paliks. Jūs jutīsiet kaunu, pazemojumu un liekulību. Visticamāk tas viss beigsies ar skaļu skandālu.

Jūsu partneris vairs nekad nevarēs nevienam uzticēties

Kad tavs partneris uzzinās par krāpšanu viņš ne tikai tev vairs nespēs uzticēties, bet arī pārējiem cilvēkiem, kas nākotnē vēlēsies ar viņu veidot attiecības. Tas vienmēr paliks viņa atmiņā.

Sāpes bērniem

Ja jums ir bērni, tad tas var būt smags trieciens viņiem kaut arī viņi uztstāj, ka viss ir kārtībā. Tici man – nekas nav kārtībā! Viņi iekšēji dusmosies uz tevi un vienmŗ tevi atcerēsies kā ģimenes postītāju. Vai vēlies šādu titulu?

Jums nāksies savu krāpšanu paskaidrot savam topošajam partnerim

Ja arī ar savu esošo partneri dēļ krāpšanas izšķirsieties, tad jums jāzina, ka būs daudz kas jāpaskaidro arī jaunajam partnerim. Viņš arī vēlēsies visu uzzināt kas īsti notika.

 

Avots: soulpost.ru

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru