Izrakstīšanās no dzemdību nodaļas: Kā tēvam pareizi sagaidīt māmiņu ar bērnu mājās

Aizpildiet ledusskapi. Ja pirms bērna parādīšanās jaunieši varēja ēst “jebko”, tad tagad māmiņai vajadzētu pārskatīt savu uzturu. Tāpēc tēvam ledusskapi vajadzētu “uzpildīt” tikai ar lietderīgiem produktiem: gaļu, zivīm, zaļajiem āboliem, dārzeņiem, piena produktiem, olām, graudaugiem utt.

  1. Savākt un atvest lietas savai sievai un bērnam. Nu, ja viss, kas jums nepieciešams, jau ir nopirkts, pretējā gadījumā tēvam pašam būs jātiek galā ar lietu iepirkšanu. Kas ir nepieciešams sievai un bērnam dzemdību nodaļā?

– auto sēdeklis. Jūs to varat iegādāties, to varat iznomāt, bet šis atribūts būs pirmās nepieciešamības priekšmets ne vienu gadu. Jāņem arī tad, ja ģimene atstāj Slim**cu taksometrā, jo viņi bieži izmanto citu vecuma kategoriju automašīnas sēdekļus.

– lietas bērnam. Parasti daudzas mātes savāc pūriņu iepriekš un ņem to līdzi uz Slim**cu vai parāda savam laulātajam, kur kas atrodas iepriekš. Bet ir arī māņticīgie vecāki, kas nepērk kaut ko līdz bērna piedzimšanas brīdim. Šajā gadījumā jaunizceptais tēvs ir iesaistīts iepirkšanās pasākumos.

– lietas sievai, kosmētika. Šis vīram būtu jādara sievas stingrā uzraudzībā. Jo īpaši gadījumā, ja ir plānota izsmalcināta sagaidīšana, ar foto un video, par ko būtu jāvienojas iepriekš.

  1. Nopērciet ziedus sievai. Ziedi ir tik skaista dāvana, ko irpatīkami saņemt jebkurai sievietei. Uzdāvināt tos pie izraksta no dzemdību nodaļas ir obligāts punkts. Nav svarīgi, vai jūs tās iepriekš iegādājaties, vai pa ceļam uz Slim**cu, vai arī pasūtāt piegādi aģentūrā. Tas ir atkarīgs no jums, bet tiem jābūt!

Bez tam, ziedus var papildināt patīkamu krāsu gaisa baloni. Kad jūs pametat Slim**cu, visi izraksta dalībnieki, paziņojot novēlējumus bērnam, atlaiž tos debesīs.

  1. Piesaistīt vecmāmiņas un vectēvus. Ar bērna parādīšanos dzīve mainās ne tikai ar laulātajiem, bet arī viņu vecākiem. No šī brīža viņi kļūst par mīļām vecmāmiņām un vectēviem, kuri ne tikai palīdzēs tēvam organizēt ilgi gaidīto, gaišo tikšanos mājās, bet arī kļūs par neaizvietojamiem palīgiem ar bērniem nākotnē.

Un vecmāmiņa, kā vienmēr, sagatavos kaut ko garšīgu un veselīgu galdam.

  1. Iegādājies līdzekļus, kas nepieciešami bērna apkopei. Šis ir pirmais higiēnas minimums, kas vajadzīgs: vates kociņi un vates plāksnītes, vienreizlietojamie autiņi, ūdeņraža peroksīds, zeļenka, ziepes vai līdzeklis vannošanai, kas nekairina acis, pūderis. Pārējo var iegādāties vēlāk, pēc nepieciešamības.

Turklāt, ņemot vērā, ka zīdaiņu ārsti ļauj peldināt mazuli no pirmās dienas, tēvam iepriekš jāsagatavo vanna un vārīts ūdens, jāuzilda un jāatdzesē līdz pareizai temperatūrai. Šajā gadījumā palīdzēs īpašs ūdens termometrs.

Un vissvarīgākais, tēti, atcerieties, ka mammai un bērnam tagad vajag mieru un rūpes no jūsu puses.

Lasi vēl: Poza kādā jūs guļat ar savu otro pusīti daudz var pastāstīt par jūsu attiecībām

Pacietību jums, klusas naktis un ģimenes laimi!

Avots:

u-f

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru