Ja ēdīsi šo maisījumu, tad rezultāts tevi tiešām iepriecinās. Tu būsi pārsteigts, kas iznāks no tavām zarnām!

Vai vēlies atklāt brīnummaltīti, kas mazinās taukus un iztīrīs zarnas? Mēs varam piedāvāt maltīti, kas iznīcina liekos taukus, samazina svaru un ir ļoti veselīga, jo var regulēt kuņģa skābumu.

Lasi vēl: Ja regulāri staigā augstpapēžu, tad visticamāk šī problēma tevi ir skārusi. Uzzini kā no tās tikt vaļā

Sastāvdaļas, kas to visu palīdz sasniegt, ir pilnas ar šķiedrvielām un pektīniem un nodrošina organismu ar vitamīniem un minerāliem.

Tā saucamie vitamīnu salāti sastāv no svaigiem dārzeņiem un tumšajiem lapu dārzeņiem, tie ļoti efektīvi attīra zarnas. Tie nodrošina fekālo tauku izvadīšanu un atbrīvošanos no vidukļa taukiem.

Tas nav vienīgais, ko salāti var nodrošināt – sastāvdaļas ir ar zemu tauku saturu, un, tās ēdot vakariņās, jutīsies viegli un nebūs pārēšanās sajūta.

Šiem vitamīnu salātiem būs nepieciešamas dažas sastāvdaļas: bietes, kāposts, burkāns, tumšie lapu dārzeņi, eļļa un citronu sula.

SAGATAVOŠANA:
Sākumā sarīvē kāpostu, burkānu un bieti attiecībā 3:1:1 un pievieno garšaugus, piemēram, pētersīli, dilles, seleriju. Lai dārzeņi izdalītu sulu, kārtīgi tos saspaidi. Beigās pievieno bagātīgu daudzumu citronu sulas.

Ja vēlies salātus vēl asākus, vari pievienot nedaudz sasmalcinātu ķiploku.

Lasi vēl: Patiesībā izaudzēt mellenes turpat pagalmā nav nemaz tik sarežģīti kā tev liekas. Ķeramies klāt!

Samaisot visu kopā, pievieno olīveļļu vai linsēklu eļļu.

Salātiem nav nepieciešama sāls, bet, ja tomēr nevari ēst bez sāļuma, pievieno sojas mērci, kas ir sāļa un veicina apetīti. Tā nav kaitīga Vese***ai, un tai piemīt daudz labu īpašību.

Piezīme: Kāposta ēšana nav ieteicama cilvēkiem ar pazeminātu kuņģa skābes līmeni.

 

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru