Ja grasies šogad precēties, tad iepazīsties ar 2018. gada kāzu tendencēm

Šis ir īstais laiks, kad sākt plānot kāzas, ja tās ir paredzētas šogad. Neatliec neko uz pēdējo brīdi, bet rīkojies jau tagad!

Lasi vēl: Kurām no zodiaka zīmēm 2018. gadā gaidāmas kāzās, ģimenes pieaugums, neveiksmes un pārdzīvojumi

Esam sagatavojuši šī gada kāzu tendences, kuras tev ir jāņem vērā, ja vēlies lai kāzas būtu perfektas pat līdz mazākajam sīkumam.

Ziedi

Ziedu kompozīcijas, līgavas pušķi šogad izcelsies romantiskā pasteļtoņu krāsā, kura apvienota ar spilgtiem krāsu elementiem. Florists ieteica palikt tajā pašā purpursarkanā spektrā.

Vēl viena 2018. gada kāzu floristikas tendence, ko vienkārši nav iespējams palaist garām ir ziedu kompozīcijas, kas karājas no augšas. Šādi ziedi piepilda telpu ar romantisko un maģisko atmosfēru. Šādas ziedu kompozīcijas ļoti skaisti izskatās, gan dzīvē, gan fotogrāfijās.

Trauki

Kāzu galda dekori šogad ir vēlami romantiskās porcelāna pasteļu nokrāsās, kuras papildinātas ar sudrabu un hromu. Hromēti un vara trauki, ieskaitot glāzes ir septiņdesmito gadu estētika.

Mūsdienu modes tendencēm piemēroti ir marmora akcenti, kuri ir ļoti populāri. Kopā ar hroma traukiem un vara detaļām tie rada īpaši stilīgu un modernu dekorāciju.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru