Ja jūs šajās pazīmēs atpazīstat sevi, tad ziniet – tā ir patiesa mīlestība, kura ilgs mūžīgi

2. Kad jūs runājiet par kaut ko, jums nozīmīgu, jūs saņemiet, kā minimums, vienu uzvedinošu jautājumu no savas otrās pusītes. Tādi jautājumi liek iedziļināties problēmā un atrast pareizos jautājumus un interesējošiem jautājumiem. Kurš cits, nekā mīļotais cilvēks, ir ieinteresēts jūsu problēmu atrisināšanā.

3. Jūs esiet ievērojusi, ka viņš visu laiku zvana jums un lūdz atrisināt viņa problēmas, vai arī lūdz to darīt jūsu tuviniekiem. Tas, kurš mīl, visādi centīsies jūs pasargāt no problēmām, nevis noslogos vēl ar savējām.

4. Kad jūs lūdziet pēc padoma, jūs ievērojiet, ka jūsu partneris novēršas no visām lietām ko darīja un pa visām varītēm cenšas atrast risinājumu jūsu radītajai situācijai. Jūsu problēmas – viņa problēmas. Viņš jums ne mirkli neliks just citādi. Protams, ja viņš ir tas īstais.

5. Dažreiz tuvinieku pateiktais mēdz sāpināt. Tas, kuram jūs neesat vienaldzīga, sekos līdzi jūsu reakcijai un darīs visu, lai apietu tos jautājumus, kuri jūs sāpina un centīsies piedāvāt konstruktīvākos problēmu risinājumus.

6. Jūs apzinieties, ka jūtieties lieliski tikai no tā vien, ka šis cilvēks atrodas jums līdzās

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru