Ja jūsu vīrietis dara šo, tad viņš jūs uzskata par muļķi

Lūk, sešas vīriešu uzvedības īpatnības, kuras liecina par to, ka vīrietis jūs neciena un nenovērtē jūsu patieso būtību:

Lasi vēl: Šīs zodiaka zīmju sievietes var kļūt par patiešām neciešamām sievām

Viņš jums stāsta, ka nevēlas attiecības, taču turpina turēt jūs sev līdzās
Viņš nevēlas neko nopietnu? Tad kādēļ jūs turpināt ar viņu tikties? Viņš sniedz jums kripatiņu lieluma cerību, ka kaut kad dzīvē jūs varētu kļūt par pāri, bet tas varbūt pat nenotikšot.
Ja viņš saka, ka nevēlas attiecības, bet jūs vēlaties – tad dodieties prom no viņa. Viņš nemainīsies pat tad, ja jūs gaidīsiet. Galu galā paliksiet vienkārši ar salauztu sirdi.
Viņš flirtē ar jums, taču neko vairāk
Ja jūs nemitīgi gaidāt, kad viņš beidzot uzaicinās jūs uz randiņu, tad jūs lieki tērējat laiku. Jums ir jāsaprot – ja vīrietis tiešām vēlas būt kopā ar šo sievieti, tad viņš būs kopā tikai un vienīgi ar viņu. Ja viņš nevēlas ar jums būt kopā, tad arī nesaņemsiet nekādas piepūles.
Viņš jums stāsta, ka nekad dzīvē nav iemīlējies
Parasti, kad sievietes sadzird ko tādu, pieņem to kā izaicinājumu. Sieviete nodomā, ka tieši viņa būs tā, kas spēs visu mainīt un panākt, ka vīrietis viņā iemīlēsies. Taču tā nebūs.
Un brīdī, kad vīrietis izdomās salauzt jums sirdi, sajutīsieties kā ļoti liela neveiksminiece. Tā nav jūsu vaina, jo šis vīrietis vēlas dzīvot savu dzīvi un neko nemainīt.

Lasi vēl: Ja tu esi apslimis ar klepu, tad šis mājās gatavotais līdzeklis palīdzēs atbrīvoties no klepus 100%!
Viņš jums raksta, taču viņam nekad nav laika satikties
Mēs ļoti bieži esam dzirdējuši, ka vīriešiem vajadzīgs laiks un personīgā telpa. Taču visam ir savas robežas. Ja vīrietis tur jūs blakus, taču nevēlas tikties, tas nozīmē, ka viņš patiesībā nemaz nevēlas neko. Viņš jūs tur līdzās kā rezerves variantu.
Viņš nekad nekur nedodas kopā ar jums
Normālās attiecībās vīrietim nesagādā nekādas problēmas aizvest jūs uz kafejnīcu, varbūt pat vienkārši doties pastaigās pa parku. Taču, ja jūs satiekaties tikai pie sevis vai pie viņa mājās – tā jau ir nopietna problēma.
Jūsu tikšanās plānojat tikai jūs
Pat tad, ja viņš piekrīt visiem jūsu piedāvājumiem, ir noteikti jāsatraucas tad, ja viņš nekad neizrāda nekādu iniciatīvu pats.
Galu galā – jūs pati zināt, kas tieši jums ir pats labākais, un ko nepieciešams darīt. Pietiek visu ārkārtīgi analizēt! Jo vairāk šajās attiecībās būs kompromisu, jo vairāk iespēju jūs palaižat garām.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru