Ja kāds no pāra saka šos vārdus, tad skaidrs ir viens – attiecībās nav mīlestības, cieņas un visticamāk nekas arī nemainīsies

Kad divi cilvēki pārstāj viens otru mīlēt, kad viņi nogurst viens no otra un tajā pat laikā nav gatavi atstāt savu pieradumu būt kopā, viņus viss sāk kaitināt.

Iemesli strīdiem rodas uz līdzenas vietas….viņi vairs necenšas noskaidrot, vienkārši bļauj, lai kaut nedaudz noņemtu aizkaitināmību…. Lūk dažas frāzes, kas liecina par to, ka jūs sen vairs viens otru necienat un, iespējams, arī nemīlat…

Par ko gan es domāju, kad iemīlējos tevī

Izteiciens, kas liek vienādības zīmi starp jūsu partneri un absolūtu nulli. Jūs izslēdziet visu labo, kas kādreiz jūs pievilka viņam…..

Es nezinu, kāpēc vēl neesmu no tevis aizgājusi

Vai nu jūs aizvien vēl mīlat un neuzdodiet sev šādu jautājumu, vai vairs nemīlat, bet esiet pārāk gļēva, lai sarautu pierastās attiecības.

Man nav vēlēšanas ne runāt ar tevi, ne tevī klausīties….

Tāda maiga lūguma forma izlikties, ka tevis nav vispār….. Vai tad ko tādu saka mīļotajam cilvēkam?

Aizveries, ja!

Rupjība, kas tiešā veidā norāda uz to, ka jūs vairs neciena.

Es tev nejautāju. Es saku, ka….

Atņemt iespēju izteikties cilvēkam ar kuru mēs dalām gultu, ēdienu, pagātni … laikam tā ir pazīme, ka jums vairs nav svarīgi dalīt kopā ar viņu nākotni.

Kad man interesēs tavs viedoklis, es pajautāšu, labi?

Vēl viena iespēja pateikt cilvēkam, ka viņš jūsu dzīvē vairs neieņem pietiekošu vietu, lai jums interesētu viņa viedoklis, viņa domas un jūtas….

Lasi vēl: Pārsist riepu? Iebraukt grāvī? Šīm četrām zodiaka zīmēm tas nedraud, jo viņi ir labākie šoferi!

Tevi neviens netur

Protams, neviens nevienu netur, bet, kad tas tiek pateikts tādā rupjā un agresīvā formā, uzreiz rodas iespaids, it kā mums teiktu “tu esi brīvs no šīm attiecībām.”

Es vienkārši tērēju savu dārgo laiku tādam kā tu

“ Tādam, tas ir kādam? Jūsu jūtu un laika necienīgam? Laikam šī ir viena no aizvainojošākajām frāzēm, kura izsaka “”es tevi necienu un es tevi nemīlu.”

Avots:

Abiem.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru