Ja tavs vīrietis dara šīs lietas, tad saulīt, preci viņu un nekavējies!

3.Viņš gatavo. Protams, nav tik grūti pasūtīt ēdienu uz mājām, vai nopirkt to jau sagatavotu, tomēr ideālais vīrietis labprātāk pagatavos vieglu, veselīgu maltīti savai ģimenei pats, nekā to pasūtīs. Nekas nav pielīdzināms sajūtai, kad pārnāc mājās pēc garas darba dienas un vari izbaudīt mājās gatavotu pastu ar glāzi vīna.

4.Viņš mīļojas. Tad, kad tava diena ir beigusies un laimīga esi mājās, lasot grāmatu vai skatoties filmu, viņš vienmēr ir tev blakus, lai tevi samīļotu un sastādītu tev patīkamu kompāniju. Un ar to mēs nedomājam vienkāršu sēdēšanu tev blakus un samīļošanu, bet gan sirsnīgu un patiesu samīļošanu ar pāris skūpstiem un piedāvājumu papildināt vīna glāzes saturu, un īpašās dienās- pat ar vēlmi pamasēt tavas pēdas.

5.Viņam patīk tev izpatikt. Viņš darīs visu nepieciešamo, lai seksa laikā tev izpatiktu. Viņš ir romantisks, kad tev ir romantisks noskaņojums. Viņš ir spontāns un aizraujošs, kad tu jūties gatava piedzīvojumiem un esi gatava parādīt savu mežonīgo dabu. Viņš nebaidās no maziem, negaidītiem piedzīvojumiem un seksa neparastās vietās.

6.Viņam patīk tava ģimene un draugi. Laulība ir solījums, ko dod uz dzīvi, tāpēc ir ļoti svarīgi, ka cilvēki, kuri ir tev nozīmīgi, kopā labi satiek un respektē viens otru. Viņš ir mīlošs un saprotošs, kad runa ir par tavu ģimeni un draugiem. Viņš labprāt tevi un tavas draudzenes aizvedīs uz un no meiteņu pasēdēšanas, vai varbūt aizbrauks pakaļ taviem radiem uz lidostu. Viņš neveido lielu traci par to, kur jums vajadzētu svinēt Ziemassvētkus, Jāņus vai Jauno gadu.

Lasi vēl: 9 patiešām dīvainas lietas ko visas meitenes dara ziemas laikā

7.Viņam patīk bērni. Ideālajam vīrietim patīk bērni un ar viņiem kopā pavadītais laiks. Kad tu dodies uz radu māju, viņš vienmēr ir gatavs spēlēt paslēpes ar māsas bērniem. Viņš liek bērniem justies drošībā, lasa viņiem pasakas un reizēm ir pat gatavs viņus pieskatīt. Iedomājies tik viņu, esot uz visām četrām un dzenoties pakaļ priecīgajiem bērniem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru