Ja tu nesen izšķīries un pārdzīvo, tad neuztraucies mēs tev palīdzēsim tikt tam pāri atbilstoši tavai horoskopa zīmei

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)

Tev vienmēr ir izvēles iespējas, un dažreiz tikai jāieskatās ciešāk. Parasti tu neesi tas cilvēks, kas pēc attiecību izjukšanas ir ļoti sāpināts, bet tu arī ātrāk tiec pāri šķiršanās sāpēm. Neļauj iepriekšējām attiecībām un pašreizējām simpātijām tevi novājināt.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)

No visām zodiaka zīmēm Vēzis vissmagāk pārdzīvo neizdevušās attiecības. Tava emocionalitāte liek mīlēt tik stipri, ka šķiršanās rada ļoti sāpīgas brūces. Izkop mīlestību pret sevi, lai tiktu pāri zaudējumam.

Lauva (23. jūlijs – 21. augusts)

Tu parasti gaidi, kad pasaule pielāgosies tev, nevis otrādi. Tev ir viegli ieslīgt rutīnā, cerēt uz kaut ko labāku nākotnē un domāt, ka tavu dzīvi nosaka tikai attiecības, bet tu esi daudz kas vairāk.

Jaunava (22. augusts – 23. septembris)

Pastāvīgi domājot par beigām pirms tās ir pienākušas, var tikai noskatīties uz notikumu virkni, kuru nespēj ietekmēt. Koncentrējies uz to, lai būtu laimīgs un novērstu uzmanību no sliktā, bet tikmēr laiks sadziedēs brūces.

Svari (24. septembris – 23. oktobris)

Svari parasti nejūtas pilnvērtīgi bez mīļotā cilvēka. Tev tik un tā piemīt savs šarms, tāpēc liec to lietā un atrodi jaunu mīlestību.

Skorpions (24. oktobris – 22. novembris)

Tu esi kaislīgs mīlnieks, bet, ja tevi sāpina, tad arī naids ir kā no elles liesmām. Neiznieko savu laiku atriebībai. Skaties uz to kā uz pārmaiņu laiku un ļauj sev mainīties.

Strēlnieks (23. novembris  – 22. decembris)

Tevī mīt ceļotāja gars, tāpēc dodies meklēt jaunus dārgumus. Tu esi piedzīvojumu meklētājs, kas neieslīgst negatīvismā.

Mežāzis (23. decembris – 20 janvāris)

Lai aizbēgtu no sāpēm, tu nodosies darbam un hobijiem. Tā var darīt, bet tev nāksies piebremzēt, lai saprastu savas sajūtas. Izmantot produktivitāti, lai nodotos neproduktīvām lietām, nav veselīgi.

Ūdensvīrs (21. janvāris – 19. februāris)

Dziedējot savu ievainoto ego, tu vēlēsies gaidīt kādu, kas tevi izglābs. Saņem drosmi rokās un sadziedē brūces ar mīlestību, ko esi pelnījis. Neļauj atraidījumam mazināt tavas spējas mīlēt sevi.

Zivis (20. februāris – 20. marts)

Zivis mēģinās aizbēgt no sāpīgās patiesības caur iztēli, grāmatām, projektiem vai sapņiem. Nenorobežojies pārāk daudz un nenoguli savu dzīvi. Tu parasti neesi vientuļnieks, taču savu laimi un piepildījumu ne vienmēr var atstāt citu rokās.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru