Jūrmalā uzstāsies slavenā rokgrupa “DDT”

5. jūlijā Jūrmalā viesosies leģendārā grupa ”DDT” ar jaunu koncertprogrammu ”Skaņas vēsture”. Uz Dzintaru koncertzāles skatuves skanēs labākās grupas līdera Jurija Ševčuka dziesmas no dažādiem ”DDT” albumiem.

Kvalitatīvas dzīvās mūzikas cienītājiem ”DDT” koncerti nekad neliek vilties – papildus lieliskai mūzikai, tajos vienmēr ir vērojami iespaidīgi multimediāli risinājumi.

Koncertprogramma ”Skaņas vēsture” sniedz unikālu iespēju sekot mūziķiem cauri gadiem, novērtējot pārmaiņas ar eksperimentiem slavenās grupas skanējumā.

Pats Jurijs Ševčuks ir vairākkārt stāstījis par šīs programmas nozīmi: ”Mēs priecājamies par šīs programmas izveidi – tā ir palīdzējusi mums paplašināt savu apziņu un vairāk eksperimentēt ar mūziku. Tagad mūsu galvenais uzdevums ir iekļaut visas dziesmas, kuras mēs gribam nospēlēt, vienā koncertprogrammā…”

Kopš grupas ”DDT” dibināšanas 1980. gadā, radošā komanda ir ierakstījusi teju 20 albumus. Grupas dziesmas ir ieņēmušas zīmīgu vietu krievu roka vēsturē. Arī Ševčuka dzeja laika gaitā nezaudē savu aktualitāti.

”DDT” saka, ka neskatoties uz pārmaiņām mūzikā, viņu galvenā vērtība ir palikusi nemainīga – interese un mīlestība pret cilvēku, kas dzīvo jaunākajos pārmaiņu laikos.

Biļetes uz grupas ”DDT” koncertu ir iespējams iegādāties Biļešu Serviss tirdzniecības vietās.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru