Jūsu zodiaka zīme pastāstīs, kādas šķirnes suns jūs esat. #vēršiem galīgi neraksturīgi!

Ūdensvīrs – Džeka Rasela terjers

Dzīvīgs, pašpārliecināts, strādīgs, spēcīgs un gudrs – tieši šo pašu varētu teikt par Ūdensvīru. Viņi ir neatlaidīgi un darīs visu, lai sasniegtu savu noskatīto mērķi, ir gatavi pat caur uguni iet, lai to sasniegtu. Īsti drosminieki!

Zivis – Afgāņu kurts

Šī ir ļoti sena medību šķirne. Viņi spēj dzīvot, gan kalnos, gan tuksnešos, gan arī stepēs. Ļoti pastāvīgi. Mīl brīvības sajūtu.

Auns – Vidusāzijas aitusuns

Var aprakstīt vienā vārdā – drošsirdīgs. Nebaidās praktiski no nekā. Ir gatavs stāties pretī pat divreiz lielākam pretiniekam un it nemaz nebaidīties. Neatkarīgs no citiem. Stiprs, pat arī tad ja to neapzinās.

Vērsis – Basets

Ļoti sirsnīgs un maigs sunītis, kurš ir gatavs savam tuviniekam sēdēt pie slimības gultas pat stundām ilgi nemaz neatejot no tās. Ļoti draudzīgs. Spēj sadraudzēties gandrīz ar visiem. Ieraugot viņu visiem atmaigst sirds pat dusmās.

Dvīņi – Sibīrijas haskijs

Komunikabls dzīvnieciņš. Viņam darbojas likums – kā tu pret mani, tā es pret tevi. Ja būsi jauks pret viņu, tad arī viņš tāds pret tevi būs un otrādi. Draudzīgs. Ir gatavs iedraudzēties pat ar vismazākajiem dzīvnieciņiem.

Vēzis – Kollijs

Kollijs jeb skotu aitu suns ir viena no visvecākajām un skaistākajām šķirnēm. Viņiem ir jāvelta lielas rūpes un uzmanība, jo viņi vienmēr vēlas būt uzmanības centrā.

Lauva – Jorkšīras terjers

Suns, kurš ir ļoti pārliecināts par sevi. Vienmēr zina, ka ir visskaistākais, visgudrākais un visdrosmīgākais no apkārtējiem. Viņš ir drosmīgs, bet reizē arī ļoti prātīgs.

Jaunava – Milzu šnaucers

Apveltīts ar ļoti stipru gribu un ir gatavs iet līdz galam, lai būtu uzvarētājs. Pat ļoti saspringtā situācijā var būt valdonīgs un mierīgs. Viņu ir ļoti grūti nokaitināt.

Svari – Čivava

Uzticīgs visiem, kurus viņš mīl un kuri mīl viņu. Spēj būt piemīlīgs, bet kad vajag var arī pamatīgi sariet pat uz daudzreiz lielāku pretinieku. Par spīti mazajam augumam viņš ir ļoti ātrs un veikls.

Skorpions – Dobermanis

Dēmonisks suns. Cēls, skaists, bet ļoti neparedzams. Ir gatavs iet pāri līķiem, lai sakautu savu ienaidnieku. Ienaidnieks nav sakauts, ja viņam nav norauta galva. Suņa dzīves moto: «Dominē un pazemo». Ar draugiem Dobermanis ļauj būt ar viņu, bet neļauj aizmirst, ka viņš ir labākais.

Strēlnieks – Amerikāņu Stafordšīras terjers

Labākais kompanjons visā pasaulē! Briesmīgā reputācija ir tikai mīts, jo patiesībā dziļi sirdī viņi ir mīloši un gādīgi par saviem tuvajiem. Grūtā brīdī būs tev blakus un mierinās kā vien mācēs. Visvairāk par visu – viņš mīl uzmanību un cilvēkus sev apkārt.

Kas esi tu pa šķirni? Dalies komentāros!

 

Avots: funymom.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru