Kā 2018. gads ietekmēs katras zodiaka zīmes mīlas dzīvi?

Vērsis
Jaunajā gadā pieaugs jūsu prasības pret brīvību. Jūs esat ietiepīgi un aizvērti, taču ir pienācis laiks ielaist cilvēkus savā dzīvē. 2018. gads ir gads, kad jūs nojauksiet neuzticības sienas pret citiem. Tas var attiekties gan pret draudzību, gan potenciālo otro pusīti. Jaunajā gadā jūs pārkāpsiet pāri savām bailēm ielaist citus cilvēkus dzīvē un spēsiet atvērties apkārtējiem.
Dvīņi
2018. gadā jūs atradīsiet partneri, kas paliks ar jums kopā līdz pat mūža galam. Jūs neciešat vientulību, jo tā jums liek justies viegli ievainojamiem un nepilnvērtīgiem. 2017. gads bija pārpildīts ar īslaicīgu attiecību vai gadījuma sakaru meklējumiem, lai šādi celtu savu pašapziņu un justos daudz labāk par sevi. Taču 2018. gads būs pilnīgi ciādāks. Jums jaunajā gadā nebūs jāmeklē mīlsetība. Jūs iemācīsieties mīlēt sevi un nejusties vientuļi. Tādēļ 2018. gads kļūs par gadu, kad jūs beidzot sāksiet mīlēt paši sevi.

Lasi vēl: 3 zodiaka zīmes, kuriem pie sirds iet mežonīgs vai pat vardarbīgs sekss
Vēzis
Jūs gandrīz esat sasnieguši vietu, kur jūs dzīvē vēlētos atrasties. Viss dzīvē beidzot lēnām, pakāpeniski, bet nostabilizējas. Jūs mazliet iepauzējāt ar partnera meklēšanu, jo centāties izzināt paši sevi. Jūs ilgi un cītīgi strādājāt pie tā, lai kļūtu par cilvēku, kāds esat šodien. Tagad 2018. gads būs veltīts tam, lai meklētu cilvēku, kas šo visu spētu novērtēt. Jūs būsiet pārsteigti par to, ar ko satiksieties savā dzīves ceļā.
Lauva
2018. gads kļūs jums par ļoti īpašu gadu, kad meklēt dvēselisku saikni ar ļoti īpašu cilvēku. 2017. gads bija pārpildīts ar bezjēdzīgām attiecībām un attiecībām, kurām nebija nākotnes. Jaunajā gadā viss būs pilnīgi otrādi. Jūs vairāk koncentrēsieties uz sava izredzētā cilvēka emocionālo stāvokļi nekā ārējo izskatu.
Jaunava
2018. gads ir gads, kad jūs satiksiet patiesu mīlestību. 2017. gads bija pilns ar jaunām iepazīšanām, taču, jaunajam gadam atnākot, viss pilnībā mainīsies. Jūs sastapsieties ar kādu, kas izcelsies pūlī. Iespējams, ka atradīsiet arī savu mūža mīlu, jums vien atliek ieskatīties dziļāk un spēt to patiešām saskatīt. Runājiet ar nepazīstamiem cilvēkiem, iepazīstieties ar jauniem. Riskējiet! Nepalaidiet garām iespēju nostiprināt jaunas pazīšanās saites ar cilvēkiem.

Lasi vēl: Fotogrāfam izdevās iemūžināt līgavu ar līgavainu, kuri ceremonijas pauzes laikā nozuda divatā…
Svari
Jums 2017. gads bija ļoti piepildīts. Jūs nogājāt garu un nogurdinošu posmu romantiskajās attiecībās. Jūs meklējāt kādu, bet nebijāt īsti pārliecināti, ko tieši. 2018. gads kļūs par gadu, kad jūs beidzot atvērsiet acis un sapratīsiet, ko tieši vēlaties no sava partnera.
Skorpions
2018. gads kļūs par gadu, kad iemācīsieties mīlēt paši sevi. Jums nepietiks laika attiecībām, jo jūs rūpīgi strādāsiet ar sevi. Jūs negribēsiet nevienam pieķerties. Jūs jutīsieties spēcīgi, skaisti, drosmīgi un uzņēmīgi. Pasaule piederēs jums. Galu galā, jūs iemīlēsieties, taču līdz tam pagūsiet saprast, kā tas ir – mīlēt sevi.
Strēlnieks
2018. gads kļūs par gadu, kad jūs ieņemsiet krietnu nostāju savā mīlas dzīvē. Jaunajā gadā jūs beidzot aizliegsiet cilvēkiem sevi izmantot. 2017. gads bija pilns ar pagaidu pieķeršanām, kuras laiku pa laikam mainījās. Taču 2018. gads būs pārmaiņu gads. Jūs beigsiet vienreiz darīt to cilvēku labā, kuri vienkārši pret jums notīra kājas. Jūs sapratīsiet, ka šie cilvēki vairs nav pelnījuši jūsu dārgo laiku.
Mežāzis
Jūs vienmēr atgrūdāt mīlestību un, visticamākais, jums bija arī intīma rakstura problēmas. Nesatraucieties, jo 2018. gadā jūs no visa šī nelāgā atbrīvosieties. Jaunajā gadā jūs atpūtīsieties, sajutīsieties daudz pašpārliecinātāki, kā arī pievilksiet cilvēkus kā magnētus. Jūs apkārtējiem šķitīsiet ļoti pievilcīgi, biežāk komunicēsiet ar apkārtējiem. Jūs negribēsiet kādam pieķerties, jo beidzot dzīvē būs pienācis laiks, kad varēsiet kārtīgi izvēlēties, kas tieši jums dzīvē nepieciešams.
Ūdensvīrs
2018. gads kļūs par gadu, kad jūs sastapsieties ar kādu, kurš pilnībā izmainīs jūsu dzīvi. Lai gan šis cilvēks var nebūtu jūsu izredzētais, tas tik un tā spēlēs milzīgu lomu jūsu personības pārveidošanā. Nepretojieties tam! Šis cilvēks jums sagatavos ļoti lielu dzīves mācību, kura nesīs jums tikai labumu.
Zivis
Nākošais gads kļūs par jūsu mīlas frontes veiksmīgāko laiku. Tas būs pārpildīts ar emocijām un kaisli visā tā krāšņumā. Jūs kļūsiet atvērti romancei un kaislīgām mīlestības izpausmēm. 2017. gads bija jūsu noslēgtības un dažādu briesmu gads. Jaunais gads sniedz jums iespēju parādīt un pierādīt, uz ko esat spējīgi. Nekavējoties dodaties saules gaismā! Mīlestība jūs sagaida jau tepat aiz stūra.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru