Kā bērna dvēselīte izvēlas sev mammu? Šādi!

Tas viss nepieciešams tamdēļ, lai šajā dzīvē cilvēks varētu pieņemt brīvus lēmumus. Cilvēks dodas cauri savai dzīvei, sastopas ar visdažādākajām grūtībām, iegūst ļoti svarīgu pieredzi un šādā veidā pilnveido sevi. Taču ir jāzina kas svarīgs – princips, kādēļ cilvēks dzīvo uz šīs planētas, un tā ir mīlestība. Mīliet šo pasauli, lai tā spētu jums atdarīt ar to pašu. Ļoti labi, ja šo spēju cilvēkam palīdz sasniegt viņa vecāki.
Dvēsele, kas iepriekšējā dzīvē nav sasniegusi sevis pilnveidojumus, šajā dzīvē var būt nenobriedusi (zaļa). Šādas dvēseles liktenis ir neplānota grūtniecība, ar kuru vēl nav skaidrs, ko īsti darīt. Šajā gadījumā tā ir laimes spēle.
Gadījumā, kad dvēsele ir garīgi attīstījusies un dzīves laikā uzkrājusi dievbijību, tad viņa spēs pati nākotnē uzturēt un audzināt savus vecākus.

Dvēselei ir trīs enerģijas:
Sat – mūžība (nemirstība)
Čit – zināšanas (dvēsele nevar dzīvot bez priekšzināšanām)
Anada – laime (bezgalīga). Apzināti vai neapzināti, bet mēs vienmēr tiecamies pēc laimes.

Sat Čit Anada (no sanskrita)
Kamēr dvēsele neatrodas ķermenī, tad tā konkrēti zina, ka vēlas nokļūt ģimenē, kas tai sniegs zināšanas un laimi. Ja gadījumā vecāki pašlaik tai nevar nodrošināt visas nepieciešamās lietas, tad šī dvēsele liks saviem topošajiem vecākiem dažādus izturības pārbaudījumus. Piemēram, sūtot tikšanās, kuru laikā viņi varēs izrādīt viens otram līdzjūtību, rūpes; to dara, lai uzzinātu par bērna audzināšanu un ģimenes attiecībām.
Dvēsele noteikti ieradīsies ģimenē, kurā pāris pieņem visu notiekošo, turklāt prasa tam visam pienākt jau tajā brīdī, kā arī vecākiem, kas apsolās pieņemt bērnu tādu, kāds tas būs, kuri piekopj askētismu (piemēram, pārstāj indēt savu organismu ar alkoholu un nikotīnu), piedod pāri darījumus, nodarbojas ar labdarību, sniedz mīlestību katram, izrāda lielas rūpes par saviem vecākiem un pret apkārtējiem cilvēkiem. Tas notiks ar šiem cilvēkiem pat tad, ja ārst sjau būs pateicis savu gala lēmumu – neauglīgs.

Lasi vēl: Lūk, kāpēc nedrīkst bērniem pirkt Kinder Surprise! Vecāki, lūdzu iegaumējiet!
Vai pārim ir iespējams iegūt daudz attīstītāku, labsirdīgāku dvēseli, kāda jau lido virs tiem? Jā, ir iespējams! Taču tas iespējams tikai tad, ja šis pāris būs nostājies uz garīgās attīstības ceļa. Lai to izdarītu, nepietiek vien ar svēto rakstu izstudēšanu, ir nepieciešams mainīt savu dzīvesveidu. Kad pāris ir nolēmis, ka pienācis laiks ieņemt bērniņu, viņiem nepieciešams apzināties visus iepriekšējos grēkus un jāspēj tos atlaist, nepieciešams arī veikt upurēšanos (piemēram, visu laiku atkārtojot lūgšanu “Es vēlu visiem laimi!”, kuru nepieciešams atkārtot vismaz 5 līdz 10 minūtes dienā. Var lietot arī citus labos vārdus pēc pāra izvēles). Un tad pie viņiem var atnākt ļoti spilgta personība, kas var gadīties pat ģēnijs vai īstens dievs.

 

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">nu nu</cite>

    BULŠITS! Ko tad “neauglīgiem” cilvēkiem vienalga sanāk pēc neatlaidīgiem gaud pūliņiem? 😀 Kāpēc tad ar IVF palīdzību “neauglīgi” tomēr kļūst par auglīgiem un atražo savus pēctečus!? Iebāziet tos savus antizinātniskos fantastikas karmiskos izdomājumus vienā vietā!

Pievienot komentāru