Kā čurā sievietes Indijā – es gandrīz prātā sajuku, kad ieraudzīju!

Mēs daudz ko nezinām par citu valstu īpašībām. Kā miglā tīta ir Indija, taču pamazām mēs tās noslēpumus uzzinām. Arī šodien mēs Jums atklāsim ko pavisam traku! 

Es padalīšos iespaidos ar jums. 20 minūtes atpakaļ es izgāju pastaigāties pa indiešu pilsētu līdz uzdūros kam neparastam un trakam – sievietes čurāja. Saprotu, ka tas nav nekāds brīnums, bet mani izbrīnija tas, KĀ viņas to dara.

Cilvēki kuri man atradās blakus bija pavisam mierīgi un nekādu uzmanību tam neizrādīja. Biju tikai es kurš ar atvērtu muti skatās ko viņas dara. Es nemaz nebīju nekur lasījis, ka Indijā sievietes tā to dara. Es šokā!

Viņas nemaz nekautrējās un uz manu šoku atbildēja tikai ar platu smaidu un ķiķināšanu. Viņas vienkārši piepacēla kleitas un sāka urinēt. Vai tad meitenes tā vispār var? Es vēl saprastu, ka viņas to darītu, kur neviens neredz, taču visi to redzēja.

Tas bija kaut kas jauns ko es atklāju Indijā. Vēlāk izrādījās, ka viņām tas ir pieņemts un nav nekas aizliegts. Vietējiem nav pretenziju pret to. Ja jau vīrieši var, kāpēc gan sievietes to nevarētu darīt?

 

Avots: misstits.me

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru