Kā dzert, lai nepiedzertos un ballītes laikā neizskatītos pēc muļķa? Speciālistu padomi

Svētku laikā ir grūti iztikt bez alkoholisko dzērienu lietošanas. Dažreiz rodas situācijas, kad cilvēks pirmais pārāk daudz ”ņem pie sirds” un nemaz nesagaida ballītes vidu. Ko gan darīt? Lūk, mēs tev pastāstīsim!

Lasi vēl: Jūsu raksturs ir atkarīgs no tā, kā turat savu telefonu, bet jūsu teksta ievadīšanas veids spēj daudz ko pastāstīt par jums pašiem

Jūs varat izmantot pārbaudītas metodes, kas palīdz izvairīties no intoksikācijas. Šīs metodes izmanto bieži specdienesti un citi speciālisti. Tas viss ir pārbaudīts un tik tiešām darbojās.

Noderīgi padomi

Pāris stundas pirms svētku svinību sākšanās iedzer vienu glāzīti kāda stiprā dzēriena. Tas palīdzēs organismam sagatavoties. Tas jūs padarīs izturīgāku pret turpmāku alkoholu lietošanu. Cits veids ir izdzert vienu aktīvo ogli. Tā absorbēs alkoholu un palīdzēs uzsūkties.

Intoksikāciju kavē arī C vitamīns. Pie alkoholiskajiem dzērieniem varat iemest šķēli apelsīna vai citrona. Bet atcerieties, ka jebkura C vitamīnam bagāta pārtika kairina kuņģa gļotādu.

Svētku laikā jums jāievēro daži noteikumi. Piemēram, jūs nevarat sajaukt dažādus dzērienus. Dzeriet vai nu vienu degvīnu, vai šampanieti, vai, teiksim, sarkanvīnu, bet nejauciet tos kopā.

Lasi vēl: Lai izvadītu no organisma visu, kas dienas laikā ticis apēsts, pirms gulētiešanas dzeriet šo maisījumu

Ja nevēlaties piedzerties, tad ik pa laikam piecelieties no galda un aizejat nedaudz pastaigāt vai kādās citās aktivitātēs iesaistieties. Labākais veids, kā to izdarīt, ir piedalīties dejā.

Tomēr ja istabā ir silts un ārā ir auksts, jūs viegli varat apaukstēties. Tas arī būtu jaātcerās.

Sagaidīsim svētkus atbildīgi!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru