Kā kļūt par to sievieti, kas pievelk vīriešus

Esiet pašpārliecināta
Vīrieši dievina sievietes, kuras ir pašpārliecinātas par sevi – tas padara viņas nepieejamas, taču tajā pašā laikā ļoti iekārojamas.
Iemācieties pielāgoties ikvienai situācijai
Vīrieši vēlas, lai sieviete varētu jauki pavadīt ar viņiem laiku restorānā vai darba pasākumā, kā arī tik pat atraktīvi piedalītos alus dzeršanā kādā sporta bārā ar viņa draugiem. Kā arī spēja kopīgiem spēkiem izdarīt kādu garlaicīgu darbu vai veikt remontu mājās. Viņi vēlas, lai sievietes to visu dara bez sūdzībām.
Esiet tā sieviete, kurai līdzās viņš jūtas svarīgs un vajadzīgs
Vīriešiem ļoti patīk sievietes, kas viņus lutina un liek viņiem justies kā supermenam. Ja viņš nesapratīs to, kādēļ viņš jums ir vajadzīgs, viņš jūsos neiemīlēsies.


Esiet tā sieviete, kas sarīko viņam puišu vakarus
Sieviete, kas ne tikai palaiž savu vīrieti pavadīt kopā laiku ar draugiem, bet arī uzstāj par to – jebkura vīrieša sapnis. Viņš šādā gadījumā nemitīgi par jums domās, pat tad, kad atradīsies vecpuišu ballītē, viņš nemanīs citas sievietes.
Esiet tā sieviete, kurai ir savas intereses
Vīriešiem patīk sievietes, kurām ir sava dzīve, savas intereses, savas aizraušanās. Neviens vīrietis nevēlas sievieti, kas sēž mājās un gaida uz viņu, kamēr viņš izdomās izklaides veidus.
Esiet gudra, tikai ne pārgudra
Vīriešiem patīk sievietes, ar kurām ir iespējams uzturēt sarunu un nav jājūtas neērti. Viņiem patīk sievietes, kuras zina ko tādu, ko nezina citi. Tam noteikti jābūt sportam vai politikai, tam jābūt kam tādam, kas ir jūsu kaisle, aizraušanās. Taču netēlojiet no sevis pārgudrās.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru