Kā pareizi un lietderīgi pavadīt 2018. gada rudeni katrai no zodiaka zīmēm? Tērē laiku lietderīgi!

Svari
Neskatoties uz to, ka Svaru zīme visbiežāk saistās ar harmoniju, arī viņiem ir savi mazi grēciņi. Svari dikti patīk labi paēst, tieši tāpēc horoskops iesaka viņiem izmēģināt savus spēkus pavārmākslā. Ja svari mācēs ierastajiem ēdieniem piešķirt savu rozīnīti, tas var patīkami pārsteigt mājiniekus. Nevajag baidīties uzcienāt arī ciemiņus, iespējams, viņi palūgs jums recepti. Zvaigznes iesaka svariem atcerēties kādu tautas ticējumu, kas saistīts ar ēdienu.

Lasi vēl: Vārda nozīme: Rūta
Skorpions
Iespējams, Skorpioniem nekad nav gadījies bezmērķīgi vai garlaicīgi pavadīt savu atvaļinājumu. Tieši tāpēc tipiskākie ūdens stihijas pārstāvji jau septembra sākumā atkal vēlēsies atlaisties saulītē un nopeldēties okeāna vai jūras siltajos ūdeņos. Zvaigznes neiebilst, lai Skorpioni sāktu krāmēt savus koferus ceļam, ceļošana ir kā radīta viņiem. Interesantākais ir tas, ka vērot eksotiskos dabasskatus Skorpioni vienlīdz labi var gan vienatnē, gan draugu pulkā.
Strēlnieks
Strēlnieki ir avantūristi, kas tik ļoti mīl šo dzīvi, ka šī mīlestība kļūst abpusēja. Dzīvespriecīgie Strēlnieki varēs itin viegli uzlabot sev garastāvokli. Jebkādas atrakcijas, asās izjūtas, vizināšanās ar laivām un katamarāniem Strēlnieki sagaidīs ar sajūsmu. Turklāt zvaigznes iesaka ieskatīties pašam sevī un savas dvēseles dzīlēs sameklēt apslēptos talantus, kas drīzumā palīdzēs izpelnīties slavu un cieņu.
Mežāzis
Praktiskiem un konservatīviem Mežāžiem astrologi iesaka pievērsties ziemas krājumu veidošanai. Iespējams, ka konservētie krājumi nesanāks tik ideāli kā gribētos, taču šis fakts noteikti nespēs atsvērt iegūto pieredzi un lietderīgi pavadīto laiku. Horoskops vēsta, ka visas pārmaiņas būs pozitīvas un šoruden Mežāžiem uzsmaidīs veiksme.
Ūdensvīrs
Parasti Ūdensvīriem nepastāv neatrisināmu uzdevumu, viņi ir apņēmības pilni un viņiem noteikti viss sanāks. Šobrīd Ūdensvīriem iestājas labvēlīgs laiks, lai aizdomātos par pārmaiņām dzīvē. Nevajag uztraukties, ja nāksies sagaidīt šo rudeni vientulībā. Tas palīdzēs atrast jaunus dzīves orientierus un nostāties uz pareizā ceļa. Rudenī Ūdensvīriem izdosies gūt uzvaru pašiem par sevi.

Lasi vēl: Kur meklē savu dzīves jēgu katra no zodiaka zīmēm?
Zivis
Zivīm astrologi iesaka meklēt iedvesmu daiļradē. Nevajadzētu pārāk stingri vērtēt savus daiļdarbus, vai salīdzināt tos ar slaveno autoru darbiem. Ja Zivis uzrakstīs savu dzejoli vai uzzīmēs rudens dabas skatu, lai arī tas nebūs ideāli, tas cels viņu pašvērtējumu. Rudens ir lielisks gadalaiks spilgtu un veiksmīgu fotoattēlu uzņemšanai, un būtu muļķīgi laist garām šādu izdevību. Vismaz šādi Zivīm izdosies papildināt savu patīkamo atmiņu kolekciju.

Avots:

nicstyle

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru