Kā prasīt palīdzību mirušam tuviniekam. Tu to noteikti saņemsi, ja lūgsi no visas sirds!

Tas ir jādara noteiktās dienās, piemēram, mirušo piemiņas dienā vai pieminot nozīmīgus datumus, kas saistīti ar aizsaulē aizgājušo. Šajās dienās tu vari aprunāties ar aizgājēju un pastāstīt viņam par savu dzīvi. Un, ja ir problēmas, sarunas laikā vari lūgt palīdzību vai padomu, kā rīkoties sarežģītā situācijā.

Lūdzot palīdzību, ļoti labi der mirušā tuvinieka fotogrāfija – tādējādi tu nodibini kontaktu ar viņu. Bieži vien šos fotoattēlus glabā atsevišķā vietā. Bet ir cilvēki, kas tos tur kopējā ģimenes albumā, ko labāk ir nedarīt. Labāk izveido atsevišķu albumu vai mapi, kurāglabā atmiņas par aizgājēju.

Ja tev nav mirušā cilvēka fotoattēla, tad savās domās pēc atmiņas vari iztēloties mirušā tēlu un lūgt viņam nākt palīgā. Tajā pašā laikā nav ieteicams traucēt aizgājēju nieku dēļ. Izveido kontaktu tikai tad, kad tev patiešām ir nepieciešama aizsaulē aizgājušā tuvinieka palīdzība un bez tāstu nespēj tikt galā ar grūtībām.

Lasi vēl: Vai mirušie patiešām spēj mūs redzēt? Brīnumains notikums, kas apstiprina – aizgājēji mūs turpina vērot

Svarīgi ir arī saprast, ko tu vari mirušajam lūgt, un ko ne. Jo – ja tu pieprasīsi bagātību, citu cilvēki nāvi un tamlīdzīgas lietas, tad neviens tavu lūgumu neizpildīs.

Bet – ja tev ir nepieciešams morāls atbalsts, palīdzība, lai atbrīvotos no sliktiem ieradumiem, lai ģimenē valdītu miers un bērni būtu laimīgi, tad vari paļauties uz palīdzību, jo mirušais tuvinieks, visticamāk, tevi neatstās grūtā brīdī.

Avots:

zen.yandex

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru