Kā saprast, ka jūsu mājoklī ir sakrājusies negatīvā enerģija un tam nepieciešama “ārstēšana”? Par to liecina sekojošas pazīmes

Pēc tam nostājieties atkal zem dušas un nomazgājiet sāli ar ūdeni. Tajā laikā domās vērsieties pie ūdens ar lūgumu nomazgāt visu slikto.

Izvēlieties vārdus atbilstoši savam noskaņojumam, vērsieties pie ūdens kā pie dzīvas radības, galvenais, lai tas būtu patiesi un jūsu vārdi nāktu no sirds. Jums uzreiz paliks vieglāk  un gaišāk ap sirdi, bet ķermenis kļūs viegls un neparasti tīrs. Ūdens ar sāli attīrīs jūsu ķermeni un d’veseli. Jums liksies, it kā būtu ticis vaļā no kaut kādas smagas nastas. Un tā arī būs, jo tie enerģiskie netīrumi, kurus jūs nomazgājāt patiešām ir ļoti smaga cilvēkiem.

  1. Sagatavošanās enerģētiskajai mājas tīrīšanai.
    Un tagad ir pienākusi kārta ķerties pie jūsu mājas enerģētiskās attīrīšanas. Apģērbieties pēc iespējas vienkāršāk, labāk, ja tas ir mājas halāts vai vienkārši sporta kostīms. Jums nedrīkst būt nekādu rotājumu – ne metālisku, ne ādas, ne plastmasas.

Jums ir jābūt enerģētiski pilnīgi neitrāliem. Visā mājā vai dzīvoklī, kur jūs dzīvojat, atveriet slēģus, pēc iespējas gan logus, gan ieejas durvis. Nebaidieties no caurvēja, cur to aizies visa negatīvā enerģija. Lai cilvēki, kuri nepiedalās jūsu tīrīšanā, pamet mājas. Aizsūtiet mājiniekus uz kino vai pastaigā, lai viņi netraucētu veikt tīrīšanu.

Un tā, pirmā lieta, kas ir jāizdara, ķeroties pie jūsu mājokļa “ārstēšanas” – ir jāatbrīvojas no vecām un nevajadzīgām lietām. Atcerieties: viss, ko jūs vairāk kā gadu neesat lietojis, savāc negatīvu enerģiju.

Bez žēlastības izmetiet vai atdodiet jums nevajadzīgās lietas – atbrīvojiet vietu jaunajam un vajadzīgajam! Salabojiet visu saplēsto tehniku, bet, ja nav iespējams salabot – tad bez nožēlas tieciet no tās vaļā. Nekrājiet jums nevajadzīgās grāmatas, žurnālus un tamlīdzīgus papīrus – nevajadzīgās grāmatas var ziedot bibliotēkām, bet papīra drazas var nodot makulatūras pieņemšanas punktos.

Nekad neglabājiet mājās saplēstus traukus, pat to, kuros ir kaut mazākā plaisa. Caur to aiziet pozitīvā enerģija, bet ar to arī ģimenes un mājas labklājība. Īpaši bīstami ir saplaisājuši trauki, tie veido spēcīgu pozitīvā lādiņa noplūdi.

Nekrājiet netīrus traukus! Uz nakti atstāti netīrie trauki jūsu mājoklī savāks veselu baru ar sīkām dzīvām radībām (gariem un spokiem), kuri barojas ar barības pārpalikumu smakām, tas slikti iespaidos jūsu fizisko un psihisko veselību. Vēdās tiek teikts, ja mājās paliek vai krājas netīrie trauki, tad cilvēkam līdz saules lēktam māja ir jāpamet.

Nekrājiet krāmus un netīru apģērbu, mazgājiet to pēc iespējas biežāk  un sekojiet līdzi jūsu mantu stāvoklim – ja nevarat paši tās salabot, tad atdodiet remontā vai šūšanas darbnīcā. Jūs būsiet pārsteigti, cik ļoti izmainīsies jūsu dzīve un jūsu attiecības, ja jūs vienkārši sakārtosiet savu skapi!

Lasi vēl: Lūk, kā atbrīvoties no senām rētām, neizejot no mājām!

Un tā, jūs esat tikuši vaļā no visādiem krāmiem, turklāt vēl sakārtojot māju, gluži kā parastas uzkopšanas gadījumā. Tagad notīriet visus spoguļus, kādi vien mājā atrodas. Tam nepieciešams paņemt mitru lupatiņu un ar rokām pulksteņrādītāja virzienā veikt apļveida kustības. Tikai tā kopā ar redzamajiem netīrumiem aizies arī enerģētiskie netīrumi.

Pacentieties atcerēties, cik gadus pie jums jau ir šis spogulis – tik arī apļus ar mitru lupatiņu veiciet. Tad jūs pilnībā iznīcināsiet visu šo gadu laikā uzkrāto negatīvo informāciju. Ja jūs neatceraties, cik spogulim ir gadu, tad taisiet trīsdesmit apļus.

  1. Izkūpinām un nostiprinām. 
    Jums būs nepieciešami daži As**szāles, dadža vai viršu zariņi. Tāpat arī sagatavojiet bļodu ar ūdeni. Tas var būt strukturētais (labāk izkausēts) vai svētais, bet nekādā gadījumā no krāna.

No sākuma katru mājas stūri apsmidziniet ar šo ūdeni, pēc tam samitriniet tajā seju un rokas un, nenoslaukot, ļaujiet pašām izžūt. Pēc tam aizdedziniet augu zariņus un izkūpiniet visu dzīvokli, iznesot degošos zariņus pa visiem māju stūriem. Veicot tīrīšanu, domās iedomājieties, kā izplēn visi enerģētiskie netīrumi.

  1. Mājas attīrīšana ar sveci.
    Jums būs nepieciešamas dažas tievas baznīcas sveces, bet var izmantot arī parastās baltās saimniecības sveces.

Ņemiet sveci un uzlieciet tai nelielu baltu aplīti, kas izgriezts no baltas papīra lapas. Tas nepieciešams, lai aizsargātu jūsu rokas no negatīvās enerģijas, kuru uzsūc izkusušais vasks.

Aizdedziniet sveci un nesteidzoties apejiet ar to visu māju, kustoties pulksteņrādītāja virzienā. Sāciet ar ieejas durvīm – tie ir paši galvenie ieejas vārti negatīvajai enerģijai. Tāpēc durvīm nepieciešams veltīt īpašu uzmanību. Nostājieties pie ieejas durvīm no ārpuses un ar sveci apvelciet iedomu rāmi no kreisās puses uz labo pa durvju perimetru.

Kārtīgi apstrādājiet durvju actiņu un visu durvju virsmu, neaizmirstot par rokturi un zvanu. Pēc tam turpiniet apstrādāt iekšējo durvju pusi, darot visu tieši tāpat kā ar ārējo.

Ir jāsaprot, ka, pareizi apstrādājot durvis, jūs varat būt pārliecināts, ka negatīvā informācija jūsu mājā iekšā netiks.

Tagad virzieties tālāk pa dzīvokļa perimetru pulksteņrādītāja virzienā. Ielūkojieties visos tumšajos stūros, neaizmirstiet par mēbelēm, it īpaši koridorā, apaviem un apģērbu. Īpašu uzmanību veltiet logiem, spoguļiem, stūriem, kā arī pakarināmajiem, jo uz tiem krājas daudz enerģētiskie netīrumi.

Sienas apstrādājiet, ar sveci kustoties viļņveidīgi – te paceļot uz augšu, te nolaižot lejā. Jūsu sajūtas jums pateiks priekšā, kur taisīt pacēlienus uz augšu, un kur – uz leju. Vispār vairāk ieklausieties savā iekšējā balsī un sekojiet līdzi tās norādēm. Kārtīgi apstrādājiet vannasistabu. Tā ir vieta, kur mēdz būt ļoti daudz negatīvās informācijas, it īpaši vannasistabas spogulī. Jo tieši vannasistabā jūs nomazgājat visus netīrumus, bet enerģētiskie netīrumi paliek uz virsmām. Neaizmirstiet apstrādāt durvis un slēdžus, kuriem rokas visbiežāk pieskaras.

Vislielākie enerģijas krājēji ir sadzīves elektriskās ierīces, tas ir, dators, ledusskapis, televizors utt. Tie nes milzīgu negatīvās enerģijas lādiņu no iekšienes, it īpaši dators un televizors. Pie tiem uzkavējieties ilgāk un rūpīgi apstrādājiet.

Obligāti trīskārtīgi pārkrustojiet gultu un gultas veļu. Sākot no galvas. Ejot pa dzīvokli, neaizmirstiet par tualeti un glabātuvēm. Īpaši rūpīgi apstrādājiet podu, kur aiziet daudz negatīvās informācijas. Lai tā neatgrieztos atpakaļ, vajag to kārtīgi “apdedzināt”.

Lasi vēl: Izlasiet šo un jūs vairs negribēsiet nemūžam krāpt savu partneri, ja arī tas jau ir kādreiz darīts

Kad jūs pabeigsiet mājas attīrīšanu ar sveci, jums uz trauka būs sakrājušās viena via dažas izdegušas sveces. Nekavējoties tās izmeties miskastē, kura saturu tūlīt pat aiznesiet uz konteineru (iznesiet ārā no mājam uz izgāztuvi).

  1. Roku attīrīšana pēc tīrīšanas.
    Kad tīrīšana būs pabeigta, ir nepieciešams noņemt enerģētisko netīrumu pārpalikumus no rokām, kur tie nenovēršami nonāk.

Tam nepieciešams nomazgāt rokas ar ziepēm zem krāna. Pēc tam nomazgājiet rokas ar sāli un pagaidiet, līdz tās pašas izžūs. Pēc tam saspiediet rokas un tās paspiediet, izkustinot pirkstus. Pēc tam izmasējiet abu roku plaukstas pulksteņrādītāja virzienā. Un visbeidzot pakratiet rokas. Lai nomestu visu negatīvo enerģiju. Roku attīrīšana jums aizņems maksimums desmit minūtes.

  1. Atkārtota tīrīšana.
    Lai pārbaudītu, cik kvalitatīvi ir veikta tīrīšana, ir nepieciešama atkārtota tīrīšana (kuru var veikt pēc kādām trīs dienām), aizdedziniet sveci un sagaidiet, līdz nodegs puse. Kad uz šķīvja un sveces parādīsies izkusis vasks, paskatieties uz tā formu. Ja tā ir neglīta, bet pats vasks – tumšs, tas nozīmē, ka vēl ir palikuši netīrumi. Bet, ja vasks ir gaišs un notek skaistām, vienlīdzīgām tērcītēm, tad jūsu dzīvoklis ir pilnībā attīrīts no negatīvās enerģijas.

Un profilaksei…

Aizdedzinām sveces
Ir ļoti labi mājās dedzināt sveces, it īpaši istabā, kurā agrāk kaut kas ir noticis vai arī tūlīt-tūlīt notiks. Uguns attīrošo spēku ne ar ko nevar salīdzināt! Tā kā droši sarīkojiet mājās romantisku vakaru ar daudzām svecēm vai arī dažreiz aizdedziniet tās vakarā, lai radītu mājīgumu un sirsnīgu atmosfēru.

Izmantojam dabīgus aromātus
Droši izmantojiet dažādus aromātus un vīrakus. Bet sekojiet līdzi tam, lai tie būtu dabiski. Dažādas ēteriskās eļļe, aromātiskās lampas un kas tamlīdzīgs – ir ideāls risinājums. Tie ne tikai paārstēs jūsu mājas auru, bet arī uzlabos jums garastāvokli, uzlabos pašsajūtu un stimulēs radošu enerģiju. Galvenais ir atrast “savus” aromātus.

Mazgājam grīdu
Ir ļoti ieteicams mazgāt mājās grīdas ar ūdeni, kurā pievienoti zāļu novārījumi. Īpašs spēks un mājas dziedinoša enerģija piemīt vērmelei, As**szālei, sunīšiem, kadiķim, priedei. Un vismaz reizi gadā, neskatoties uz dažādu konstrukciju un konfigurāciju slotu pārpilnību, vajag izmazgāt grīdu ar rokām – tas jūsu mājā radīs īpašu auru.

Papildus dezinfekcijai, mājas auras attīrīšanai un svaigam aromātam, pievienojiet ūdenim dažus pilienus ēteriskās eļļas vai arī to maisījumu. Pēc situācijas, noskaņojuma un sezonas jūs varat izvēlēties dažādas smaržas – eikalipta, lavandas, kadiķa, citrusaugļu, skuju eļļas.

Mitrā tīrīšana
Pēc iespējas biežāk veiciet mitro tīrīšanu un notīriet putekļus, it īpaši grūti aizsniedzamās vietās – zem gultas, aiz skapjiem, stūros un uz antresoliem. Neļaujiet aizdambēties caurulēm – tas liecina par negatīvu emociju uzkrāšanos. Pilošs vai tekošs ūdens aiznes labklājību, veselību un naudu no mājām, tāpēc turiet savu ūdens sistēmu kārtībā, aizveriet poda vāku pēc tā lietošanas.

Vēdināšana
Jebkurā gadalaikā, jebkurā laikā var vismaz reizi dienā veikt telpu vēdināšanu – neveidot caurvēju, bet ļaut svaigam, tīram gaisam ieplūst mājā. Tas izspiež no mājas negatīvo enerģiju un ienes jaunu, veselīgu enerģiju.

Zvaniņi  un “vēja mūzika”
Sakariniet jūsu mājā zvaniņus un “vēja mūziku”. Zvaniņu skaņa atbiedē smalkās, dzīvās radības un attīra telpu. Zinātnieki ne reizi vien ir pierādījuši, ka zvanu un zvaniņu skaņas spēcīgi maina enerģiju, ka tā pat apspiež epidēmijas izplatīšanos, pelējuma, sēnīšu un parazītu attīstību, kā arī smagus pašnāvības un depresijas stāvokļus! Turklāt zvaniņš, kas uzkarināts virs durvīm, ar savu zvanīšanu it kā uzaicina labvēlīgajai enerģijai ienākt mājā. “Dziedošie vēji” arī palīdz attīrīt jūsu māju un veicina enerģijas cirkulāciju.

Un visbeidzot. Nežēlojiet laiku dzīvokļa attīrīšanai no negatīvās enerģijas. Jūs iegūsiet tīru un veselīgu mājokli, kurā katrs cilvēks būs vesels un veiksmīgs. Padalieties ar šo materiālu ar saviem draugiem, jo mums liekas, ka viņiem varētu būt interesanti uzzināt kaut ko jaunu šajā pasaulē ap mums.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru