Kā tikai viens sarkans diedziņš apsiets apkārt ap roku var izmainīt visu tavu dzīves Likteni

Daudzi noteikti būs dzirdējuši par apsietu diedziņu ap plaukstas locītavu, tas palīdzot risināt dažādas dzīves problēmas un situācijas. Laiks noskaidrots kāds diegs beidzot nepieciešams un kāda ir tā nozīme un funkcijas. 

Sarkanais diedziņš ap plaukstas locītavu  – Tas ir pats populārākais cilvēku vidū un visticamāk arī Tu būsi redzējis kādu cilvēku, kuram tāds ir. Tos parasti nēsā, kas seko senču padomiem. Diegu sien uz kreisās rokas locītavas, jo kreisā ķermeņa puse vispirms uzņem visu negatīvo. Diegam ir jābūt no vilnas un tam ir jābūt pirktam par naudu.

To nepieciešams piesiet kādam tuvam cilvēkam, kas otram vēl labāko. Zaļs diegs ap plaukstas locītavu simbolizēs jaunu sākumu un ātrāku kustību dzīvē. Zaļas krāsas diegu iesaka siet visiem tiem, kuriem dzīvē ir jāizdara, kas svarīgs, bet ja tas neizdodas.

Konkrētais diegs piešķir stipru pārliecību saviem spēkiem un palīdzēs veikt pirmo soli, kā arī palīdzēs pareizāk rīkoties. To var siet arī tad, ja ir gaidāma svarīga tikšanās vai saruna, tā var mainīt dzīvi.

Šķir nākamo lapu un lasi raksta turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru