Kā uzzināt, vai vīrs guļ ar citu sievieti?

Viņš sācis mānīties jums pat sīkumu dēļ. Kā var uzzināt, vai jūsu partneris jūs krāpj? Jebkurš vīrietis, kurš krāpj, sāks uztraukties un būs ļoti nemierīgs, lai censtos paslēpt savus sānsoļus. Viņš sāks jums biežāk melot, putrosies pats savos melos, solījumos un plānos. No sākuma var šķist, ka tā taču ir vien nevainīga aizmāršība, taču tad, ja jūs melus pamanīsiet aizvien biežāk, ir pamats sākt uztraukties.

Lasi vēl: Meitenītes ģimene jau bija zaudējusi cerību…Taču pēkšņi mazā piecēlās un pateica ko tādu, kas atgrieza viņu atpakaļ dzīvē!
Viņš ir mainījis savu dzīvesveidu. Viņš pēkšņi sācis biežāk nodarboties ar sportu, sācis sevi vairāk kopt. Iespējams, ka viņš saprata – gadi iet, tādēļ ir pienācis laiks parūpēties par savu veselību un ārējo izskatu. Taču pavisam iespējams ir arī fakts, ka tajā viņu iedvesmoja jauna mīlestība.
Viņš nevēlas seksu vai arī vēlas to daudz mazāk kā jebkad iepriekš. Noteikti pievērsiet uzmanību viņa seksuālajai tieksmei un aktivitātei. Ja viņš teju vispār neizrāda iniciatīvu, tas var liecināt par to, ka viņam ir mīļākā. Vai arī viņam ir seksuāli psiholoģiskas problēmas. Gan ar vienu, gan ar otru ir nepieciešams tikt skaidrībā.
Viņam mainījās gaume. Jūsu mīļotais vīrietis pēkšņi nolēmis kļūt par veģetārieti. Vai arī kļuvis par ķīniešu virtuves cienītāju. Kaut kas šajā visā ne pavisam nav tīrs, ja viņš iepriekš vispār neinteresējās kulinārijas jaunumos. Vienalga, vīrietis jūs krāpj vai nē, jums ir nepieciešams noskaidrot, kāds ir iemesls šādām pārmaiņām. Tas var saglabāt jūsu tuvību un savstarpējo sapratni.

Jūs viņu neapmierināt. Nemitīgi aizrādījumi jūsu virzienā var liecināt par to, ka vīrietis salīdzina jūs ar citu sievieti – jaunu meiteni, kas viņam šobrīd šķiet vienkārši ideāla. Ja jau jūs viņam tik ļoti nepatīkat, vai vispār ir jēga būt kopā?
Nav viena pareiza veida, kā noteikt to, vai jūsu vīrietis jūs krāpj. Pat tad, kad pamanīsiet viņa telefona ekrānā īsziņu ar apstiprinošu tekstu, ir ļoti svarīgi zināt, kā ar šo informāciju vispareizāk rīkoties. Šajā brīdī jūsu attiecības vairs nekad nebūs tādas, kādas bija agrāk.

Lasi vēl: Maisā cepti kartupeļi – jauna, ātra un garda recepte
Ja pāris no iepriekš minētajiem punktiem jums ir ļoti pazīstami, nesteidziet krist panikā. Iespējams, ka viņš nemaz jūs nav krāpis, bet jūs vienkārši sevi noskaņojat uz to. Nevajag censties noskaidrot savas attiecības: tā vietā kārtīgi izanalizējiet tās un padomājiet, ko tajās nepieciešams uzlabot, lai vīrietim tiešām nevajadzētu doties un meklēt citu.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru