Kā viegli pievērst vīrieša uzmanību, ja neesi pati skaistākā un runīgākā

Vai jūs kādreiz aizdomājieties, kāpēc vīriešus pievelk noteiktas sievietes? Kāpēc viņi izvēlas  tieši viņu, pat ja viņā nav nekā īpaša?

Tas sevišķi kaitina un dara bažīgu tad, ja jūsu iekārotais  vīrietis, iet jums garām un seko citai, kura pat necenšas pievērt viņa uzmanību.  Jūs  izjūtat netaisnību un bezcerību.

Jūs tik ļoti cenšaties, taču viss izrādās velti.  Vīrietis, kurš jums šķiet interesants, vienkārši neatbild uz jūsu jūtām.  Viņš var būt pieklājīgs un draudzīgs, taču nav ne dzirksteles, ne entuziasma un tā īpašā skatiena nav.

Kā tad lai kļūst par sievieti, kura kā magnēts pievelk jebkuru vīrieti?  Jūs neticēsiet, tas nav burvju triks, patiesībā tas ir tik vienkārši.

Vienkārši daudzas sievietes  ieciklējas uz pavisam nepareizām lietām, mēģinot pievērst vīrieša uzmanību, taču patiesībā viņām nekas nav jādara.

 

Vainīgi ir tieši jūsu uzskati  un jūsu attieksme pret dzīvi.

Tas var izkalusīties pārāk vienkārši, taču ļaujiet paskaidrot.  Redziet, jūsu dzīves uzskati un tas, kā jūs reaģējat uz visu, kas notiek jums apkārt, ietekmē to, kā jūs uztver apkārtējie.  Jūsu attieksme pret sadzīviskām lietām ir svarīgāka, nekā jūs domājat.

Tas ietekmē to kā jūs uzvedaties, kā un par ko runājiet,  kā iedarbojieties uz apkārtējiem cilvēkiem, un kā jūs redz citi cilvēki.

Cilvēki ( arī vīrieši) tiecas pie laimīgiem, smaidīgiem un enerģiskiem  cilvēkiem.  Pie tādiem viņi lido kā naktstaureņi  uz gaismu.

Kad vīrietis izvēlas starp divām sievietēm, viņš izvēlas personību, sevišķi, ja runa iet par nopietnām ilgtermiņa attiecībām.

Lasi vēl: Skolotājai bija sekss ar savu 15 gadīgo skolnieku. Viņa nolēma pastāstīt savu versiju par šo…

Lai arī vīriešu uzmanību pirmkārt piesaista izskats: slaids augum , lielas krūtis, ilgu interesi tas nenotur.

Daudzas sievietes to nesaprot.  Taču viss, kas vajadzīgs ir smaidīt, beigt sūdzēties par visu slikto šājā dzīvē, un atlaist savus pārdzīvojumus un kompleksus.

Un tas tik tiešām ir vienkārši – sāciet domāt pozitīvi, un tas uzreiz būs redzams jūsu uzvedībā.

Ideāla sieviete vīrietim – sieviete, kura  ar savu enerģiju izgaismo visu sev apkārt. Viņai nav jābūt pašai skaistākajai, veiksmīgākajai vai seksīgākajai, tieši viņas attieksme pret dzīvi un sevi padara viņu unikālu un iekārojamu.

Protams visiem mēdz būt sliktās dienas, taču jums ir jāprot tās pārvarēt.  Citādi, ja jūs ieciklēsieties uz savām bailēm, kompleksiem un pārdzīvojumiem, jūs nekad nepievērsīsiet vīriešu uzmanību, jo neviens negrib glābt jūs no jūsu negatīvisma.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru